Visszavágnak Dárdaiék a súlyos vereségért?


Borussia Mönchengladbach1.82  döntetlen3.60  Hertha4.50
A harmadik hely megőrzés egyértelmű cél a Herthánál. Egyfelől a világ egyik legnívósabb bajnokságában elég szépen csillog a bronz is, másrészről pedig ez a helyezés automatikus Bajnokok Ligája indulást ér. A harmadik pozícióra többek között a ’Gladbach is pályázik, amely ősszel ugye sokkoló csapást mért Berlinben a Herthára (1-4). Most sem lesz könnyű megállítani a gyors hazai futballistákat, ráadásul visszatérhet a házigazdák legjobbja, Raffael (aki előzőleg pont a Herthát erősítette).

Az előző fordulóban a Hertha 2-1-re nyert hazai pályán az Ingolstadt ellen, míg a Mönchengladbach a Schalke vendégeként kikapott ugyanilyen arányban. A hatodik helyezett hazaiak egy győzelemmel három pontra olvaszthatják a Hertha előnyét és ez plusz motivációt jelenthet a számukra.

Tipp: Mindkét csapat gól @ 1.88


Hoffenheim2.45  döntetlen3.40  Köln2.85
Igencsak érdekes összecsapást láthatunk majd vasárnap késő délután. A tizenhatodik helyezett Hoffenheim mindent megtesz a kiesés elkerülése érdekében és az egészben az a durva, hogy nincsenek ám sokkal lemarad a kilencedik Kölntől. A hazaiaknak ugyanis 27 pontja van, míg a vendégeknek 33. Ráadásul a Hoffenheim legutóbbi három hazai meccsét megnyerte, egyszóval nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés a kölniek számára.

Tekintve, hogy a Köln nem mutat valami lehengerlő formát idegenben – ebben a naptári évben csak a tökutolsó Hannover vendégeként tudtak nyerni, három iksz és egy vereség mellett – talán nem lövünk nagyon mellé azzal, ha a hazai sikerre számítunk.

Tipp: Félidőben X @ 2.08