Visszavághat a Bayern München


Mainz1.80  döntetlen3.55  Werder Bremen4.45
Sima, 3-0-s vereséget szenvedett a Mainz múlt héten a Wolfsburg vendégeként. Ez volt első vereségük a szezonban, hazai pályán viszont már március óta veretlenek. Ebben a szezonban 2-2-0 a mérlegük házigazdaként, érdekesség, hogy mindkét iksz gól nélküli döntetlen volt. Egyébként a Mainz összesen egy gólt kapott négy hazai meccsén, az Augsburg volt ellenük eredményes. Utoljára áprilisban fogadták a Werdert, akkor 3-0-ra nyert a hazai csapat.

A bajnokságban nagyon nem megy a Brémának, négy ponttal kullognak az utolsó helyen. Győzelemnek csak a kupában örülhettek ebben a szezonban, a hétközi kupameccsen tovább is jutottak harmadosztályú ellenfelükkel szemben. Lassan a bajnokságban is el kéne kezdeniük a pontgyűjtést, bár nem túl valószínű, hogy pont a Mainz vendégeként kezdik majd meg a felzárkózást.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 3.75


Bayern München1.47  döntetlen4.40  Borussia Dortmund7.00
Gól nélküli döntetlent játszott múlt héten a Mönchengladbach vendégeként a Bayern München, így maradt a négy pont különbség az első és a második helyezett csapat között. Április óta veretlen bajnoki meccsen a Bayern, utoljára pont a Dortmundtól kaptak ki.

Nem is olyan régen a német Szuperkupa döntőben játszott egymással a két csapat, akkor is a dortmundiak örülhettek a végén (Kloppék 2-0-ra nyertek augusztus közepén). Azóta sokat változott a helyzet, a Bayern vezeti a bajnokságot és BL-ben is remekel, viszont a Dortmund csak szenved a bajnokságban és a 15. helyről várhatja a fordulót.

Érdekes módon a BL-ben jól megy a sárga-feketéknek, és a kupában is simán győztek szerdán a másodosztályú St. Pauli otthonában 3-0-ra. A bajnokságban viszont egészen hihetetlen, amit produkálnak: zsinórban négy bajnokit is elveszítettek és olyan ellenfelektől is kikaptak, mint a roppant gyenge szezont produkáló HSV. Az előző fordulóban pedig attól a Hannovertől szenvedtek vereséget hazai pályán, amely borzasztó ritkán szerez akár egy pontot is idegenben.

Tipp: Gólok 2.75 felett (ázsiai) @ 1.58


Borussia Mönchengladbach2.05  döntetlen3.45  Hoffenheim3.50
A tavalyi szezon után lehetett arra számítani, hogy a Mönchengladbach idén is tényező lesz Németországban, de mostani teljesítményük minden várakozást felülmúl. A második helyről fordulhatnak, eddigi mérlegük 4-5-0.

A Hoffenheim is hasonló cipőben jár és ugyanúgy 17 pontjuk van, mint aktuális házigazdájuknak. Magabiztosan jutottak tovább a kupában és a bajnokságban is veretlenek eddig. Idegenbeli mérlegük egy győzelem és három iksz.

Tipp: 1X @ 1.29

Eredő odds: 7.64