Visszatér a Bundesliga!


Dortmund1.32  döntetlen5.50  Mainz9.00
A Mainz edzője, Martin Schmidt a napokban igencsak elismerően nyilatkozott a Dortmundról. „Egy nemzetközi szinten is erős csapatuk van a pályán, Bundesliga szintű játékosok a kispadon és egy szuper szurkolótábor a lelátón” – mondta. Annyira viszont talán nem jó most a Dortmund, mint első ránézésre tűnik, hiszen a nyáron távozott tőlük Mats Hummels, Ilkay Gündogan és Henrikh Mkhitaryan. Marco Reus sem épül fel szombatra, viszont még nélküle is veszélyesek a Dortmund támadói.

A vendégeket nem szabad alábecsülni, hiszen ez a csapat volt képes egyedüliként a mezőnyben arra, hogy megverje a Bayern Münchent az előző szezonban. Valószínűleg sok gólos meccset látunk majd, hiszen a Dortmund otthonában született a legtöbb találat a tavalyi idényben.

Tipp: Gólok 3,5 felett @ 2.60


Eintracht Frankfurt3.20  döntetlen3.45  Schalke2.25
Nagy változások voltak nyáron a Schalkénál. Markus Weinzierl érkezett a kispadra Augsburgból, illetve Christian Heidel lett a sportigazgató, aki meg előzőleg a Mainznál dolgozott. Mindkét szakember nagy tiszteletnek örvend Németországban.

A Frankfurt épphogy csak bennmaradt az előző szezonban és várhatóan idén sem lesz könnyebb dolguk. Niko Kovac edzőnek gyakorlatilag csodát kellene tennie, mert ez a keret nem valami erős. A Schalke jobb náluk, úgyhogy nagy eséllyel el is viszi majd a három pontot.

Tipp: Vendég @ 2.25


Mönchengladbach2.30  döntetlen3.40  Leverkusen3.10
Mindkét csapat érdekelt a Bajnokok Ligájában és mindkét együttes roppant jó erőkből áll. A ’Gladbach például igen durva erődemonstrációt tartott a Young Boys elleni BL selejtezőn és végül 6-1-re verte a svájci csapatot.

A Leverkusen is jó csapat, igaz az egyik legjobb góllövőjükre most nem számíthatnak: Chicharito eltörte a kezét, miután otthon lesett a lépcsőről (vagy hát legalábbis ezt olvasni). Ám a gólokkal valószínűleg ezen a találkozón sem spórolnak majd.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.77