Vajon betalál Szalai volt csapata ellen?


Bayern München 1.10, döntetlen 9.00, Hannover 22.00
A legutóbbi fordulóban  Szuperkupa miatt előrehozott meccsen 1-1-es döntetlent játszott Freiburgban a Bayern München. Azon a mérkőzésen Guardiola pihentette a kulcsjátékosokat, és lám milyen jól tette: a Chelsea elleni Szuperkupa meccs végül nem ért véget a rendes játékidőben és a hosszabítás sem hozott döntést, végül tizenegespárbajjal döntöttek a kupa sorsáról és ebből a Bayern jött ki jobban. Ami a bajnokságot illeti, a Freiburg elleni iksznek köszönhetően két ponttal leszakadtak a listavezető Borussia Dortmundtól. Tekintve, hogy még csak a negyedik forduló következik, ez egyáltalán nem behozhatatlan hátrány.

Negyedik helyen áll a Hannover, eddig három győzelmet és egy vereséget számlálhatnak Husztiék. Még a második fordulóban kaptak ki a Borussia Mönchenglabach vendégeként, az azóta lejátszott két bajnokijukat megnyerték. A Schalke ellen 2-1-re győztek, míg a Mainz elleni találkozón 4-1-es hannoveri sikert könyvelhetett el a publikum. Szezonbeli három győzelmét egyaránt hazai környezetben vívta ki a Hannover, nem túl valósznű, hogy a Bayern München otthonából pontot vagy pontokat tudnának elhozni.

Tipp: Hazai csapat mindkét félidőt megnyeri @ 2.04

Mainz 2.65, döntetlen 3.45, Schalke 2.50

Nagyszerűen rajtolt a Mainz, az első három fordulóban megnyerték a meccseiket (Stuttgart, Freiburg, Wolfsburg, így ebben a sorrnedben), viszont a legutóbbi fordulóban 4-1-es vereséget szenvedtek Hannoverben. Egyébként egyáltalán nem jellemző, hogy a Mainz nyerne idegenben, az augusztusi freiburgi sikert megelőzően, januárban tudtak utoljára vendégként három pontot begyűjteni. Otthon viszont bárkire veszélyesek.

Úgyhogy a Schalkénak nehéz dolga lesz szombaton, bár az előző fordulóban győztek a Leverkusen elleni hazai bajnokin (2-0). Előtte pedig bejutottak a BL főtáblájára, a PAOK kiejtése után. Nem kezdte jól a szezont a Schalke, de úgy tűnik, hogy szépen lassan helyrerázódik a társaság. Ugyanakkor ha az elmúlt félév statisztikáit vesszük alapul, akkor azt láthatjuk, hogy a Schalke sem az a csapat amelyik gyakran nyerne idegenben.

Tipp: Döntetlen @ 3.45

Borussia Dortmund 1.27, döntetlen 5.75, Hamburger SV 9.75

Eddig száz százalékos teljesítményt tudhat magáénak a Dortmund, ráadásul négy forduló alatt mindössze három gólt kaptak és rúgtak mellé kilencet. Mondjuk eddig nem találkoztak olyan csapattal a bajnokságban, amely elég erős lenne ahhoz, hogy megszorongassa a sárga-feketéket.

Egyébként a Hamburg sem az a bivalyerős csapat, amitől tartaniuk kellene Kloppéknak. Bár legutóbb 4-0-ra verték az újonc Braunschweig-et, mindössze négy pontot sikerült szerezniük eddig. Idegenben egy pontot kpartak össze idén, a nyitófordulóban Gelsekirchenben játszottak 3-3-at.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Dortmund nyeri a meccset @ 1.64

A kombináció eredő szorzója @ 11.54