Újra startol a pontvadászat


Bayern München1.13  döntetlen9.00  Hoffenheim15.00
A müncheniek szempontjából a hét legfontosabb eseménye valószínűleg az volt, hogy Neuer és Boateng egyaránt felépült sérüléséből és így elvileg nincs akadálya annak, hogy pályára lépjenek a Hoffenheim ellen. Ugyanakkor Müller játéka még kérdéses és Lahm egészen biztosan kihagyja a hétvégi bajnokit.

Viszont a Bayern kerete van annyira erős, hogy pótolják a hiányzókat és behúzzanak egy Hoffenheim elleni hazai bajnokit. Már csak azért is, mert eddig egyszer sem fordult elő, hogy pontokat hullajtsanak aktuális ellenfelükkel szemben az Allianz Arénában.

Mondjuk a Hoffenheim egészen jól muzsikál ebben a szezonban. Igaz, a válogatott meccsek miatti szünet előtt két bajnokit is elveszítettek zsinórban, holott ezt megelőzően végig veretlenek tudtak maradni tétmeccsen. Majd most meglátjuk, hogy a rövid szünet hasznára vált-e a csapatnak.

Tipp: Lewandowski gól és hazai @ 1.52


Borussia Mönchengladbach1.40  döntetlen4.80  Eintracht Frankfurt7.25
Nem tétlenkedtek a kisebb meglepetésre harmadik helyen álló ’Gladbach háza táján: egy Kaiserslautern elleni felkészülési meccsel ütötték el az időt, amit amúgy 2-0-ra elveszítettek. Legutóbbi bajnokijukon sem tudtak nyerni, akkor a Dortmundtól kaptak ki 1-0-ra, a világ egyik legnagyobb öngóljával.

A Frankfurtnál jobb ellenfelet talán nem is kívánhatnának maguknak, ugyanis legutóbbi öt meccsét elveszítette a vendégcsapat. A Mönchengladbach otthonában rendre vereséget szenvedtek az elmúlt négy évben.

Tipp: Félidőben 1 @ 1.86


Paderborn7.50  döntetlen4.85  Borussia Dortmund1.38
A kezdeti jó szereplés már egy ideje a múlté a hazaiaknál, azóta jóval hullámzóbb teljesítményt nyújt a Paderborn. Viszont hazai pályán viszonylag kiegyensúlyozottak, mérlegük 3-2-1.

Hosszú idő után először tudott nyerni a Dortmund az előző fordulóban, de ahhoz is egy elképesztő öngól kellett. Amilyen eredményeket produkálnak a bajnokságban, simán benne van, hogy megcsúsznak szombaton.

Tipp: 1X @ 2.95

Eredő odds: 8.34