Újabb pontokat szór el a Bayern?


Bayern München1.50  döntetlen4.15  Augsburg6.75
Sokáig keményen küzdött a sérülésektől sújtott Bayern szerdán a BL elődöntő barcelonai felvonásán, de nem tudtak mit kezdeni Messi játékával. Elképesztően nehéz visszavágó vár a bajorokra jövő hét kedden, így aztán nem biztos, hogy a bajnoki címmel a zsebükben a lelküket is kitennék majd az Augsburg ellen.

Alighanem legalább egy annyira felforgatott Bayern Münchent láthatunk majd szombat délután, mint az előző hétvégén a Leverkusen ellen, amikor 2-0-ra veszített a München. Bajnoki cím ide vagy oda, hazai pályán elég ciki lenne kikapniuk a hatodik helyezett Augsburgtól, ami ugyan nem elképzelhetetlen, de nem is annyira életszerű.

Főleg, hogy az Augsburg sincsen túl jó formában, legalábbis az eredményeiből erre lehet következtetni. Legutóbbi öt bajnoki meccsén kétszer ikszelt, kétszer kikapott és egyszer győzött a vendégcsapat. Idegenben összesen három pontot szereztek tavasszal, még február elején nyertek Dortmundban.

Tipp: X2 @ 2.55


Dortmund1.29  döntetlen5.00  Hertha12.00
Azt gondolhatnánk, hogy három fordulóval a vége előtt nem sok tétje van ennek a párosításnak, de ez nem igaz. A Dortmund még odaérhet az EL indulást érő hatodik helyre (ehhez mondjuk a többi eredmény szerencsés alakulása is kell), míg a Hertha még kieshet (ez esetben a többi eredmény szerencsétlen alakulására van szükség).

Múlt héten Kloppék kiejtették a kupából a Bayernt, majd a Hoffenheim otthonában játszottak 1-1-es döntetlent a szombati bajnokin.

Zsinórban két meccset is elveszített Dárdai Herthája: előbb a Bayern München otthonában kaptak ki 1-0-ra, majd nem bírtak múlt héten a szintén elég jó erőkből álló Mönchengladbach-al (1-2). Ettől függetlenül igen jó benyomást kelt a Hertha, borzasztó kellemetlen ellenfélről van szó. Nem lenne meglepő, ha ponttal távoznának Dortmundból, de ha mégsem, akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy egy megalkuvást nem tűrő, szervezett csapatot láthatunk majd futballozni.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.65


Hannover1.85  döntetlen3.40  Werder Bremen3.70
Feltétlenül győznie kellene a Hannovernek ahhoz, hogy életben tartsa bennmaradási esélyeit. A bökkenő csupán annyi, hogy a 2015-ös esztendőben még egyszer sem sikerült három pontot egyszerre begyűjteniük. Mérlegük február óta 0-6-9, így pedig elég nehéz bennmaradni bárhol is, nemhogy a világ egyik legerősebb bajnokságában.

A brémaiaknál az jelenthet plusz motivációt, hogy még mindig van esélyük odaérni az európai kupát érő hatodik helyre. Persze nem csak ők pályáznak erre és igazából a sorsolásuk nem túl kedvező ebből a szempontból – az utolsó két fordulóban a ’Gladbach és a Dortmund vár rájuk.

Mindenestre három fordulója veretlenek a vendégek, nagy eséllyel azok is maradnak a szombati délutáni meccs után is.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.53

Eredő odds: 10.34