Újabb nehéz meccs előtt a Hertha


Hertha3.70  döntetlen3.40  Bayer Leverkusen2.05
Az előző fordulóban nem jött össze Dárdaiéknak a bravúr: 2-0-s vereséggel távoztak a Bayern München otthonából. Ugyanakkor figyelembe véve azt a tényt, hogy mennyire jó csapat a Bayern, ez a 2-0-s vereség kis túlzással szinte egy győzelemmel egyenlő.

A hazai pálya előnyének ellenére ez is egy roppant nehéz találkozó lesz a berliniek számára. Roppant fontos meccs ez mindkét együttesnek, ugyanis a Hertha két ponttal előzi meg a jelenleg hatodik helyezett Leverkusent.

Ami a vendégek formáját illeti, nos, maradjunk annyiban, hogy ennél jobb teljesítményre is képes lehet a Leverkusen. Ugyan három tétmeccs óta veretlenek, de az előző héten csak egy 1-1-es döntetlent értek el a Schalke házigazdájaként, illetve ugyanilyen végeredményt hozott fehéroroszországi vendégjátékuk a BATE otthonában. Idegenben meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak a gyógyszergyáriak: bár legutóbb elhozták mindhárom pontot Frankfurtból, de mérlegük 3-1-3 a vendégként lejátszott bajnokik tekintetében.

Tipp: 1X @ 1.77


Mönchengladbach9.00  döntetlen5.25  Bayern München1.33
Érdekesnek ígérkezik ez az összecsapás. Noha a Bayern München abszolút kiemelkedik a mezőnyből (ezt lassan már tényleg fölösleges egyáltalán szóba hozni), amióta André Schubert ül a hazaiak kispadján, a ’Gladbach is alaposan összeszedte magát, hovatovább a tréner érkezése óta veretlen a Bundesligában.

Az előző fordulóban gólzáporos döntetlent játszott a Hoffenheim vendégeként Schubert együttese (3-3), hazai pályán pedig utoljára a Manchester City-től kapott ki, még egy szeptember végi BL meccsen.

Még ha egy hazai győzelem meglehetősen kilátástalannak is tűnik, garantáltan megizzad majd a Bayern München szombat délután. Douglas Costa egészen biztosan hiányzik majd a bajoroknál, viszont Müller és Lewandowski vezetésével, ha kicsit nehezebben is a szokásosnál, de nagy eséllyel behúzzák a vendégek ezt a mérkőzést is.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.75


Wolfsburg4.20  döntetlen3.85  Dortmund1.80
Jövő hét kedden a Manchester Unitedhoz utazik a Wolfsburg, a Bajnokok Ligája utolsó csoportmeccse miatt. Előtte viszont még a Dortmund ellen kell helytállniuk, ami még akkor sem lesz könnyű, ha tudjuk: hazai pályán igen jól megy a Wolfsburgnak, legutóbbi 29 (!) hazai bajnoki meccsükön nem találtak legyőzőre.

Az előző fordulóban 0-0-s döntetlent játszott a Wolfsburg Augsburgban, most aligha lesz gól nélküli döntetlen a vége. A Dortmund ugyanis elképesztő ütemben termeli a gólokat, összesen már negyvennél járnak tizennégy forduló után (a listavezető Bayern csak kettővel szerzett többet).

A német bajnokság egyik legjobb gólvágója a vendégek soraiban van. Pierre-Emerick Aubameyang már tizenhét gólt szerzett és nagyon nem úgy néz ki, hogy leállna. Az előző fordulóban is duplázott a Stuttgart ellen (4-1) és olyan jó kis szorzó van arra, hogy újra betalál, amit nehéz figyelmen kívül hagyni.

Tipp: Aubameyang gól @ 2.08

Eredő odds: 6.44