Tíz hasznos statisztika a Borussia Dortmund-Bayern München meccshez


10. Sem a Borussia Dortmund, sem pedig a Bayern München nem tudott "oda-vissza" nyerni a legutóbbi 11, egymás elleni meccsük alkalmával. Utoljára a Bayern nyert 2-1-re; az 1X-re pedig egészen korrekt odds van 1.77.

9. A novemberi összecsapáson a München 22 alkalommal lőtt kapura, míg a Dortmund csak tízszer. Szép szorzó van a vendégsikerre 2.05.

8. A két csapat legutóbbi hét egymás elleni meccsén nem született iksz. Talán majd most? 3.60

7. A Dortmund legutóbbi hat hazai, Bayern elleni meccséből négy olyan is akadt, amikor csak egy gólt tudtak szerezni Kloppék. Kevesebb, mint másfélszeres pénzt ér, ha a hazai gólok száma 1,5 alatt lesz 1.39.

6. A Bayern hat meccses győzelmi szériája a Mönchengladbach elleni hazai vereséggel szakadt meg (0-2)  — ez volt a második bajnoki vereségük a szezonban. Nem járunk rosszul, ha a harmadik is megtörténik szombaton 3.50

Dortmund-Bayern 6-3, az 1967/68-as szezonból: 

5. A Dortmund legutóbbi három döntetlenje rendre gól nélküli volt. A Bayern öt szezonbeli ikszéből három volt 0-0. Egy gól nélküli döntetlen elég jól fizet most 11.50.

4. Jürgen Klopp fiai legutóbbi tíz meccsükből hatot megnyertek, ezeken a mérkőzéseken átlagosan három gólt lőttek. Csinos odds van arra, hogy a mindkét félidőben gólt szerez a hazai csapat 4.35.

3. A két együttes meccsein keményen pörögnek a lapok: összesen 18 sárgát és két pirosat könyvelhettünk el a legutóbbi négy Bayern-Dortmund összecsapáson. Xabi Alonso kiállításán elég nagyot kaszálhatunk 35.00.

2. A Dortmund ügyeletes gólvágója, Pierre-Emerick Aubameyang 12 bajnoki találatnál jár és a Hannover ellen duplázott. Első gólja több, mint hétszeres pénzt ér 7.50.

1. Marco Reus és Robert Lewandowski egyaránt 3,4 lövést ereszt el átlagosan a bajnoki meccseken. Reus gólja kicsivel többet ér 3.40, mint Lewandowskié 2.55.