Összeszedi magát a Dortmund?


Borussia Dortmund1.52  döntetlen4.30  Hoffenheim5.80
Továbbra sincs vége a Dortmund vesszőfutásának, tizenegy ponttal az utolsó helyről várják a 14. fordulót. Ha így folytatják, lassan már tényleg a bennmaradás is erősen kérdéses lesz, ugyanakkor a bajnokság jelenlegi állása szerint még nem akkora a baj, hiszen négy olyan csapat is van előttük a tabellán, amely csak három pont előnnyel bír velük szemben.

Múlt hétvégén Frankfurtban kaptak ki 2-0-ra, november eleje óta nyeretlenek a bajnokságban, meg úgy egyáltalán tétmeccsen. Most szinte egy teljes hetük volt rendezni a sorokat, majd meglátjuk hogyan sikerült. Mindenestre a közelmúltban nem egyszer előfordult már, hogy a Hoffenheim megszorongatta őket hazai pályán, most aztán meg tényleg nagy arra az esély, hogy a vendégek ponttal vagy pontokkal távozzanak.

A hetedik helyen álló Hoffenheim gólzáporos meccsen verte 4-3-ra a Hannovert az előző fordulóban, három meccses nyeretlenségi sorozatot szakítva meg ezzel. Idegenbeli mérlegük a szezonban 1-3-2, egy pontra talán jók lesznek.

Tipp: X2 @ 2.48


Borussia Mönchengladbach1.65  döntetlen3.70  Hertha Berlin5.40
Ahhoz képest, amilyen jól indult a Mönchengladbach szezonja, eléggé visszaesett a teljesítményük. Zsinórban három bajnokit is elveszítettek, múlt héten a Wolfsburg vendégeként kaptak ki 1-0-ra. Márciusban simán verték hazai pályán a Herthát (3-0) és a berliniek idegenbeli teljesítményét elnézve most is nagy esély van arra, hogy a hazaiak otthon tartsák a három pontot.

A Hertha összesen négy pontot szerzett eddig vendégként, ebből három a legutóbbi idegenbeli meccsükön jött össze (2-1-re nyertek Kölnben). Múlt szombaton a Bayern Münchent fogadták, azt mérkőzést 1-0-ra elveszítették.

Tipp: Szögletek 9,5 felett @ 1.80


Bayern München1.26  döntetlen6.30  Bayer Leverkusen10.00
Hét pont előnnyel vezetik a bajorok a Bundesligát, bajnoki meccsen veretlenek az őszi szezonban. Hazai pályán pedig az összes meccsüket megnyerték, ráadásul mindössze két gólt kaptak pályaválasztóként, miközben huszonnégyet lőttek.

A harmadik helyen álló Leverkusen előtt itt a nagy lehetőség, hogy közelebb férkőzzön a listavezetőhöz. Márciusban játszottak utoljára Münchenben, akkor 2-1-re kikaptak. Az utóbbi időkben rendre szoros meccseket játszottak Müllerékkel, akár még az is lehet, hogy a mérleg nyelve most a vendégek felé billen.

Múlt hét szombaton otthon verték fölényesen a Kölnt (5-1), idegenbeli mérlegük viszont nem túl meggyőző: 2-2-2.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.85

Eredő odds: 8.26