Nincs megállás!


Bayern München1.12  döntetlen8.75  Schalke18.00
A Bundesliga őszi szezonjában is akadtak bőven meglepetések, de arra valószínűleg senki nem volt felkészülve, hogy a Wolfsburg simán agyonveri a listavezető Bayern Münchent a tavaszi nyitányon. A bajorok utoljára tavaly áprilisban veszítettek bajnoki meccsen és múlt hét pénteken annyi gólt kaptak egy mérkőzésen, mint előtte egész ősszel összesen. Leginkább az volt meglepő, hogy gyakorlatilag végig a wolfsburgiak akarata érvényesült, miközben a bajorok úgy rohangáltak hátul, mint mérgezett egerek.

Bizonyára a negyedik helyezett Schalke ellen sem lesz könnyű dolga Robbenéknek, bár utoljára 2009-ben vesztettek pontokat hazai pályán aktuális ellenfelükkel szemben.

A Schalke győzelemmel kezdte a tavaszt, hazai pályán verték 1-0-ra a Hannovert. Idegenben nem ment valami jól nekik az ősszel, mérlegük 3-0-5. Vendégként kizárólag náluk jóval gyengébb csapatokat tudtak csak megverni.

Tipp: Robben gól @ 1.74


Borussia Mönchengladbach1.53  döntetlen4.10  Freiburg6.25
Már az előző szezonban is jól ment a ’Gladbachnak és az ideiben sem lehet okuk a panaszra. Stuttgartban kezdték a tavaszt, ahonnan el is hozták a három pontot egy 1-0-s győzelmet követően. Hazai pályán csupán egy bajnokit veszítettek: még novemberben az Eintracht Frankfurt nyert náluk valami tévedésből kifolyólag.

A vendégek szezonja idén is leginkább a kiesés elkerülésről szól. Noha győzelemmel kezdték a tavaszi szezont (a Frankfurtot verték hazai pályán 4-1-re), meglepő lenne, ha idegenben nyerni tudnának.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.78


Eintracht Frankfurt3.70  döntetlen3.80  Wolfsburg1.90
Szóval vereséggel kezdett a középmezőnyben tanyázó Frankfurt és egyáltalán nincsenek irigylésre méltó helyzetben amiatt, hogy az 1000 százalékon pörgő Wolfsburg látogat hozzájuk.

Akik nem mellesleg leigazolták Schürrlét a Chelsea-ből, bár igencsak meglepő lenne, ha pályára is lépne holnap este. A vendégek játékosait vélhetően feltüzelte a bajnoki címvédő (és igazából egyben várományos) bajorok legyőzése, szóval nagy valószínűséggel lendületből lépnek majd át a Frankfurton.

Tipp: Gólok 2,75 felett @ 1.51

Eredő odds: 4.68