Németországban is itt a tavasz


Wolfsburg6.50  döntetlen4.65  Bayern München1.45
Rögtön az első két helyezett összecsapásával indul a tavaszi szezon. Azt már megszokhattuk az utóbbi időkben, hogy a Bayern rendre utcahosszal vezeti a bajnokságot, a Wolfsburg második helye viszont a meglepetés kategóriába tartozik.

A hazaiak őszi mérlege 10-4-3, pályaválasztóként 2014. márciusa óta veretlenek a bajnokságban. Utoljára pont a Bayern verte őket hazai pályán: tavaly 6-1-re kikaptak tőlük. Ekkora arányú vendégsikerrel most aligha számolhatunk, de az kétségtelen, hogy borzasztó nehéz dolga lesz a Wolfsburgnak.

A bajorok sérülés miatt nélkülözik majd Ribery és Rafinha játékát – ez más csapatoknál óriási gond lenne, azonban a Bayern kerete annyira erős, hogy simán van lehetőség az ő pótlásukra. Érdekesség, hogy a müncheniek az elmúlt két évben rendre 2-0-ra nyertek a tavaszi szezon nyitányán, de mivel a Wolfsburgnál 2013. májusa óta nem volt arra példa, hogy ne lőttek volna gólt hazai bajnokin, ezért talán most is számíthatunk arra, hogy beveszik Neuer kapuját.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.67


Mainz1.95  döntetlen3.50  Paderborn3.80
A tavalyi ősz nem sikerült túl jól a Mainziak számára, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk. Mindössze három bajnokit nyertek, kilenc döntetlen és öt vereség mellett. A kiesőhelyen álló Freiburg mellett ők játszották a legtöbb ikszet. Apropó kiesőhely: az nincs is olyan messze ám, mindössze három pontra vannak a hazaiak tőle.

Az újonc Padrborn sem könyvelheti el még a bennmaradást, csupán egy ponttal szereztek többet, mint aktuális házigazdájuk. Őszi mérlegük 4-7-6, idegenben összesen hat pontot gyűjtöttek.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.45


Schalke1.90  döntetlen3.60  Hannover3.85
A Schalke nagyjából ebben a szezonban is azt hozza, mint az előzőben, azaz semmi extrát nem látunk tőlük. De ez pont elég is a nemzetközi kupát érő helyek valamelyikére.

A Hannovertől viszont nem szoktuk meg, hogy túlságosan sok pontot szerezne idegenben, viszont most ősszel már kilencet is összeszedtek, ha nem ők voltak a pályaválasztók. Gelsenkirchenben utoljára 2010-ben tudtak nyerni és meglepetésnek számítana, ha most elvinnék a három pontot.

Tipp: Első gól – Schalke @ 1.54

Eredő odds: 3.73