Mire mennek a BL-csapatok szombaton?


Bayern München1.10  döntetlen9.00  Ingolstadt31.00
A keddi Bajnokok Ligája meccsen a Rostov házigazdájaként tartott erődemonstrációt a Bayern München és ötöt vágott a BL-újonc orosz csapatnak. Az a meccs szöges ellentétben állt a Schalke elleni bajnokival, ahol csak 80 perc játékot követően tudtak csak gólt szerezni a bajorok.

Mindeközben az Ingolstadt csupán egy pontot szerzett a Bundesliga eddigi két fordulója során. Tavaly decemberben 2-0-ra kikaptak a Bayern vendégeként, de Pep Guradiola azt mondta róluk, hogy az Ingolstadt volt a legjobb csapat, amellyel az előző szezonban játszottak a müncheniek. Ezt mindenki értelmezze úgy, ahogy jónak látja, de meglepő volna, ha most komoly ellenállást tudnának kifejteni a vendégek

A hazaiak részéről Thomas Müller, David Alaba és Phillipp Lahm sérülés miatt kihagyja a találkozót, de valószínűleg így is sok gólt látunk majd, melynek java részét a Bayern München szerzi.

Tipp: Gólok 3,5 felett @ 1.90


Dortmund1.15  döntetlen8.50  Darmstadt21.00
A Dortmund sem akart lemaradni bajor vetélytársától a megsemmisítő BL-győzelmeket illetően (sem). Thomas Tuchel csapata a szezon során először játszott úgy, hogy minden, de tényleg minden klappolt náluk és ennek a Legia Varsó látta a kárát, akik egy laza hatost kaptak hazai pályán.

Ezek után nem szívesen lennék most egyetlen egy darmstadti futballista bőrében sem, mert biztos sokkal nehezebb mérkőzés vár rájuk, mint amilyen a Frankfurt elleni hazai volt az előző fordulóban (1-0). Egyébként a múlt szezonban a Darmstadt 2-2-es döntetlent játszott a Dortmund vendégeként és csakúgy, mint a föntebb taglalt párosítás esetében, itt is sok gólra számíthatunk.

Tipp: Gólok 3,5 felett @ 1.98


Mönchengladbach1.48  döntetlen4.50  Werder Bremen6.80
Nagy pofonba szaladt bele a Manchester City vendégeként szerdán a ’Gladbach – simán kaptak egy négyest az Etihadban. Viszont a nulla pontos Brémánál keresve sem találhatnának jobb ellenfelet most és egy hazai győzelem feledtetheti a súlyos vereséget.

Viktor Skirpnik együttese két vereséggel kezdte a szezont és egyáltalán nem lenne meglepő, ha zsinórban harmadszor is kikapnának. A Mönchengladbach ugyanis sokkal jobb csapat annál, mint amire a City elleni vereségből következtetnénk.

Tipp: Raffael gól @ 2.07