Mire megy az újonc a bajorok ellen?


Darmstadt20.00  döntetlen7.50  Bayern München1.15
Durva meglepetést okozott az újonc Darmstadt az előző fordulóban: idegenben nyert 1-0-ra a Bayer Leverkusen ellen, megszerezve ezzel első győzelmét az élvonalban. Egyébként eddig veretlen a hazai csapat, a múlt heti sikert megelőzően háromszor ikszeltek, de az igazi erőpróba csak most jön.

A Bayern bajnoki címvédőhöz méltóan, négy győzelemmel kezdte a szezont. Az előző fordulóban ugyan szenvedtek otthon az Augsburg ellen, de végül nagy nehezen hozták azt a meccset is. Szerdán pedig talán a vártnál könnyedebben nyerték meg első BL csoportmeccsüket Pireuszban (0-3).

Müller valami egészen elképesztő formában játszik már hetek óta, kis túlzással állíthatjuk, hogy minden mozdulata gólveszélyes mostanában. Nem lenne hát meglepő, ha újra eredményes volna a válogatott csatár.

Tipp: Müller gól @ 1.97


Wolfsburg1.50  döntetlen4.10  Hertha7.10
Az első négy forduló alatt nem talált legyőzőre a Wolfsburg: két győzelem mellett kétszer ikszeltek eddig. Ebből a két döntetlenből egy pont az előző fordulóban született: a frissen feljutott Ingolstadt otthonában játszottak 0-0-t. A Bajnokok Ligája csoportkörét viszont győzelemmel kezdték: 1-0-ra verték hazai pályán a CSKA Moszkvát.

Nem lesz könnyű dolga a vendégeknek, de ez talán fordítva is igaz. Dárdai csapata az előző fordulóban 2-1-re verte hazai pályán a Stuttgartot, ez volt a második győzelmük a szezonban. Eddig még nem akadt olyan bajnoki mérkőzés, melyen ne szereztek volna gólt, talán most is joggal bízhatunk abban, hogy eredményesek lesznek.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.83


Borussia Dortmund1.75  döntetlen3.70  Bayer Leverkusen4.75
Elképesztően jól rajtolt a Dortmund: négy meccs, négy győzelem, összesen 15 rúgott és mindössze három kapott gól eddigi mérlegük. Hazai pályán, a német csapatok közül eddig csak a Hertha tudta bevenni a kapujukat.

Kérdés, hogy mennyire marad benne a lábakban a csütörtöki, küzdelmes Európa Liga meccsük, ahol csak az utolsó percben tudták megszerezni a győztes gólt az FK Krasnodarral szemben (2-1).

Mint arról föntebb már szó esett, a Leverkusen otthon kapott ki az előző fordulóban, ez volt zsinórban a második rúgott gól nélküli bajnoki vereségük. Ehhez képest a szerdai BL meccsükön simán verték 4-1-re a magyar csapatok mumusát, a BATE Boriszovot. A Dortmund viszont teljesen más kávéház, főleg idegenben, így aztán alighanem az egy ponttal is örömmel kiegyeznének a gyógyszergyáriak.

Tipp: Gólok 2,75 felett @ 1.76

Eredő odds: 6.45