Mi a közös a Bayernben, a Schalkéban és a Wolfsburgban?


Paderborn17.00  döntetlen7.75  Bayern München1.14
Négy nyeretlen fordulót követően tudott győzni múlt hétvégén a Paderborn, ráadásul idegenből hozták el a három pontot (Hannoverben nyertek 2-1-re). A 12. helyen állnak, de annyira sűrű az alsóházban a mezőny, hogy a kiesőhelytől mindössze két pontra helyezkednek. Ősszel simán kikaptak 4-0-ra a bajoroktól és elég meglepő lenne, ha akár egy ikszet is összehoznának szombat délután.

Múlt hét szombaton gálázott a Bayern München: nyolcat lőttek hazai pályán a Hamburgnak. Ezek után kicsit csalódást keltő volt a gól nélküli döntetlen a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája meccs odavágóján. Mondjuk a donyecki csapat egyértelműen jobb erőkből áll, mint a Hamburg, de ezzel semmi újdonságot nem árultunk el.

Mint ahogy a Paderborn sincs azon a szinten, hogy kihúzza majd kapott gól nélkül, a kérdés csak annyi, hogy bajor részről mennyire lesz még a lábakban a keddi összecsapás.

Tipp: Félidőben 2 @ 1.45


Schalke2.05  döntetlen3.45  Werder Bremen3.50
Frankfurtban kapott ki a Schalke az előző fordulóban (1-0), majd szerdán hazai pályán kapitulált a Real Madriddal szemben (0-2). Utóbbi teljes mértékben megbocsájtható, míg az előbbi felvet néhány kérdést. Mint ahogy az is némi magyarázatra szorul, hogy miért lő ilyen kevés gólt a Schalke: ebben az évben öt tétmeccsen csak háromszor találtak be a gelsenkircheni játékosok.

A Bréma viszont villámrajtot vett: a 2015-ös esztendőben eddig mind a négy bajnoki meccsüket megnyerték, pedig nem csak gyenge csapatokkal játszottak: a legyőzöttek között van a Leverkusen és Hoffenheim is. Ősszel kikaptak a Schalkétól, most senki ne vegyen mérget egy sima hazaira.

Tipp: X2 @ 1.74


Wolfsburg1.35  döntetlen4.90  Hertha Berlin8.65
Ott folytatja a Wolfsburg, ahol a téli szünet előtt abbahagyta: ebben az évben öt tétmeccsből négyet megnyertek és csak egyszer ikszeltek. Múlt héten őrült találkozón győztek 5-4-re a Leverkusen otthonában, majd az Európa Ligában a Sporting ellen nyertek 2-0-ra. Hazai pályán tavaly márciusban kaptak ki utoljára bajnokin, akkor a Bayern München vitte el tőlük a három pontot.

Nem sok minden szól tehát a Hertha mellett és a kiesőhelyen álló berliniek igazából az egy ponttal sem lennének sokkal beljebb. Mint ismert, Dárdai Pál irányítása alatt egy meccset már megnyert a Hertha, viszont múlt héten hazai pályán kapott ki a Freiburgtól 2-0-ra.

Tipp: Mindkét csapat gól @ 1.92

Eredő odds: 4.84