Megannyi kérdés a második forduló előtt


Hannover4.50  döntetlen3.75  Bayer Leverkusen1.75
Döntetlennel kezdte a szezont az újonc Darmstadt otthonában a Hannover, de könnyen vereség lehetett volna belőle, ha nincs Sulu öngólja a második félidő derekán (azzal lett 2-2). Most viszont egy jóval erősebb ellenféllel kerülnek szembe: a Leverkusen ellen utoljára egy 2012-es bajnokin tudtak nyerni a hazaiak, az előző szezonban meg simán kikaptak tőlük oda-vissza.

A Leverkusen, ha nagy nehézségek árán is, de múlt héten begyűjtötte a három pontot a Hoffenheim elleni bajnokin. Aztán következett a keddi, Lazio elleni Bajnokok Ligája selejtező, ahol 1-0-ra kikaptak. Kérdés, hogy mennyire maradt benne a lábakban a római túra, illetve milyen rotációt talált ki Schmidt edző.

Akárhogy is, ez a párosítás kilométerekre bűzlik az iksz-szagtól.

Tipp: 1X @ 2.08


Hoffenheim11.00  döntetlen5.25  Bayern München1.30
Mint az föntebb szóba került, a Hoffenheim megszorongatta a Leverkusent, de ez nem volt elég a döntetlenhez sem. A pontgyűjtést aligha a Bayern ellen kezdik majd el, bár az is igaz, hogy az előző szezonban jól ment hazai pályán a Hoffenheimnek.

A Bayern viszont egy 5-0-s, Hamburg elleni győzelemmel jelezte, hogy ebben a szezonban sem kíván több teret adni a vetélytársainak annál, mint amennyi az előzőben volt. Áprilisban 2-0-ra nyertek a Hoffenheim vendégeként, valószínűleg ez most sem lesz nagyon másképp.

Tipp: A vendégcsapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.32


Schalke1.38  döntetlen4.60  Darmstadt9.00
Simán, 3-0-ra nyert a Schalke Brémában, a múlt héten. Egy ilyen rajt után hazai pályán meg gyakorlatilag kötelező a három pont megszerzése.

Persze ehhez a lelkes újoncnak is lesz egy-két szava. A Darmstadtban különösen Marcel Heller mozgott jól az első fordulóban, a szélső két gólt is szerzett. Vajon van még ott, ahonnan ezek a találatok jöttek?

Tipp: Marcel Heller gól @ 7.00

Eredő odds: 33.29