Hétközi forduló a németeknél


Bayern München1.30  döntetlen5.25  Wolfsburg11.00
Továbbra is veretlen a Bayern München a német bajnokságban: hétvégén a Darmstadt otthonából hozták el a három pontot, egy 3-0-s győzelmet követően. Guardiola elégedetten nyilatkozott a meccs után, kiemelve, hogy azért az athéni BL meccset követően nem volt egyszerű az újonc otthonában, de jól megoldották a feladatot.

Nos, a soron következő bajnoki sem lesz sétagalopp a bajorok számára, ugyanis az eddig veretlen Wolfsburg látogat hozzájuk. Igaz, a három győzelem mellé becsúszott náluk két idegenbeli iksz, de azt felétlenül vegyük figyelembe, hogy az eddig lejátszott öt forduló alatt mindössze két gólt kaptak – csakúgy, mint a házigazdák. Az előző körben egyébként a Herthát verték hazai pályán 2-0-ra.

A két csapat utoljára augusztus elsején találkozott, a német Szuperkupa meccsen. Az a mérkőzés 1-1-es döntetlent hozott és a Wolfsburg végül büntetőpárbaj után megnyerte az összecsapást.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00


Darmstadt2.75  döntetlen3.30  Werder Bremen2.60
Nem sikerült tehát a bravúr az újonc Darmstadtnak, simán kikapott otthon a címvédő bajoroktól. Ugyanakkor szégyenkezni sincs különösebb okuk, hiszen ez volt az első vereségük a Bundesliga rajtja óta.

Kedden az a Bréma látogat hozzájuk, amely eddig csupán egy ponttal gyűjtött többet, mint a hazai csapat, ráadásul az előző fordulóban otthon kaptak ki a szintén újonc Ingolstadttól. Idegenben eddig két bajnokit játszottak a vendégek: előbb ikszeltek a Hertha otthonában, majd nyertek Hoffenheim ellen.

Tipp: 1X @ 1.50


Hertha2.35  döntetlen3.30  Köln3.10
Második vereségét könyvelhette el a Hertha szombaton, miután Dost kései duplájával legyűrte Dárdaiékat a Wolfsburg. Az viszont először fordult elő a szezon során, hogy a berliniek nem rúgtak gólt.

Hazai pályán még veretlen a Hertha ebben a szezonban, igaz, csak két bajnoki meccset játszottak eddig az Olimpiai Stadionban (1-1 a Bréma ellen, majd 2-1 a Stuttgarttal szemben).

Egyébként a Köln sincs rossz formában, eddigi mérlegük öt forduló alatt három győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Ez az egy verség viszont durva volt: Frankfurtban kaptak ki 6-2-re még a negyedik fordulóban. A hétvégén viszont hazai pályán nyertek 1-0-ra a Mönchengladbach ellen, melynek edzője lemondott a meccs után.

Tipp: Félidőben X @ 2.02

Eredő odds: 6.06