Ha szombat, akkor Bundesliga


Augsburg9.75  döntetlen5.30  Bayern München1.30
Remek formában van az Augsburg, zsinórban négy bajnoki meccset is megnyert. Mondjuk az kétségtelen, hogy nem játszottak olyan bivalyerős ellenfelekkel: Paderborn, Stuttgart, Hamburg, Köln volt a sorrend. Sok újdonságot nem árulunk el azzal, hogy a Bayern München egy teljesen külön kategóriába tartozik.

Ugyanakkor nem lehet panasz a hazaiak eddigi összteljesítményére, nem véletlenül várják a harmadik helyről a 15. fordulót. Eddigi mérlegük 8-0-6, érdekesség, hogy eddig még nem ikszeltek, ilyet egyik Bundesliga csapatról sem tudunk elmondani. Hazai pályán mindössze egy mérkőzést vesztettek el az őszi szezonban, még augusztus végén a Dortmund vitte el tőlük a három pontot. Ilyenformán nem lenne meglepő, ha egy kicsit megszorongatnák a Bayernt.

Erre nem is olyan régen akadt már példa: idén áprilisban 1-0-ra kikaptak a bajorok Augsburgban. Persze az egy teljesen más történet volt, hiszen a Bayern München akkor már régen bajnok volt, igazából mindegy volt, mit játszanak. További érdekesség, hogy amióta az Augsburg az első osztályban szerepel, Müllerék egyszer sem tudtak két gólnál többet rúgni náluk. Könnyen lehet, hogy most sem lesz gólzáporos mérkőzés, bátrabbak akár az 1X-et is megtehetik, hiszen jól fizet.

Tipp: 1X @ 3.45


Hertha Berlin6.00 döntetlen4.00 Borussia Dortmund1.55
Továbbra is szenved a Hertha, az előző fordulóban a Mönchengaldbach vendégeként kaptak ki 3-2-re, ez volt a nyolcadik vereségük a szezonban. Májusban csúnyán kikaptak a Dortmundtól hazai pályán (0-4), azért ilyen nagyarányú vereségbe nem biztos, hogy beleszaladnak.

Már csak azért sem, mert a Dortmund borzalmasan szerepel, igaz a Hoffenheim 1-0-s legyőzésével legalább a kiesőhelyről elmozdultak. Hét idegenbeli meccsük során mindössze négy pontot gyűjtöttek. Az esetek döntő többségében már félidőben eldőlt a meccs.

Tipp: Szerzett gólok – 00:00-00:29:59 IGEN @ 1.71


Schalke1.80  döntetlen3.55  Köln4.45
Három bajnokit is megnyert egymás után a Schalke, ráadásul ezeken a mérkőzéseken tizenegy gólt termeltek a játékosok összesen. Hazai pályán még veretlenek a szezonban, egyedül a Chelsea-től kaptak ki, mondjuk tőlük nagyon. Bajnoki mérlegük viszont imponáló pályaválasztóként: 5-2-0.

A Köln homlokegyenest ellenkező teljesítménnyel rukkolt elő a közelmúltban; három bajnoki meccset vesztett el zsinórban. Idegenbeli mérlegük 3-1-3.

Tipp: Gólok 2,75 felett @ 2.23

Eredő odds: 13.16

Nyerj jegyet a kézilabda Eb-re és szurkolj a helyszínről! A részletekértkattints ide!