Fókuszban a ma esti és a vasárnapi Bundesliga meccsek


Borussia Dortmund 1.32, döntetlen 5.00, Hannover 8.50
A német kupában szerdán előrehozott döntőt játszott a Dortmund Münchenben, ahol 1-0-ra kapott ki a Bayerntől. A Hannover ellen biztos nem lesz ilyen nehéz dolguk, már csak azért sem mert a Hannover utoljára (az összes tétmeccset figyelembe véve) tavaly novemberben tudott nyerni idegenben azóta két döntetlen kivételével csak veszítettek.

Ugyanakkor a Dortmund otthoni mérlege meglehetősen furcsa (6-2-3), pedig azt gondolná az ember, hogy otthon minden csapat élete könnyebb. A két gárda tavaszi meccse 2-2-re végződött, ilyen végeredményt bárki látatlanban aláírna Hannoverből.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.40

Bayer Leverkusen 1.55, döntetlen 3.85, VfB Stuttgart 6.00
Mindkét csapat érdekelt volt az Európa Ligában, azonban kettejük közül (nem kis meglepetésre) a Stuttgart jutott tovább. A bajnokság előző fordulójában 0-0-át játszott a Bayer a Greuther Fürth vendégeként, előtte az Augsburgot győzték le, megszakítva ezzel négy meccses nyeretlenségi sorozatukat. Ha csak a bajnoki eredményeket nézzük, hazai pályán eddig csak a Dortmundtól kaptak ki a gyógyszergyáriak, vonatkozó mérlegük 8-2-1.

A Stuttgart borzasztóan kezdte az évet, viszont a Genk elleni egy-egy után föltámadtak a svábok és azóta veretlenek. A múlt héten a Bochumot verték otthon 2-0-ra, legutóbbi idegenbeli fellépésük alkalmával pedig a Hoffenheim ellen nyertek 1-0-ra.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 2.20

Hoffenheim 9.50, döntetlen 5.50, Bayern München 1.28
A hazaiaknak nem sok babér terem ebben a szezonban, az idén csak a Freiburg ellen tudtak nyerni otthon 2-1-re, de az is egy hónapja volt már, azóta háromszor kikaptak. Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy most sem ők az esélyesek.

Fantasztikus formában játszik a Bayern, fogadási szempontból hetek óta csak az a kérdés, hogy egy vagy kétgólos hendikeppel tegyük-e meg aktuális meccsüket. A bajnokságban eddig még nem kapott ki vendégként, tíz győzelem és egy döntetlen a mérlegük.

Tipp: Fogadás hendikeppel (2-0), a Bayern nyeri a mérkőzést @ 3.10

Fortuna Düsseldorf 2.95, döntetlen 3.20, Mainz 2.40
Düsseldorfban mostanság minden fekete vagy fehér. Több mint egy hónapja egyik héten kikapnak, a másikon meg nyernek. Most mindenképpen győzniük kellene ahhoz, hogy tartsák a sormintát, miután a múlt héten2-1-re kikaptak Gelsenkirchenben. Hazai mérlegük kevésbé rapszodikus, idén csak az Augsburgtól kaptak, ki a többi három meccset megnyerték.

A Mainz rosszabb passzban van, mint ellenfele, Szalaiék négy meccses nyeretlenségi szériába kerültek a bajnokságba, és a Freiburgtól is kikaptak a kupában. Így legutóbbi öt tétmeccsük statisztikája 2 vereség és három döntetlen. Idegenben eddig csak kétszer játszottak idén, a Greuther Fürth ellen nyertek, Augsburgban ikszeltek.

Tipp: Gól születik az első fél órában @ 1.95