Elmarad a gólzápor?


Bayer Leverkusen1.47  döntetlen4.33  Mainz6.70
Tíz forduló után úgy tűnik, hogy a Leverkusen ott folytatja, ahol az előző szezonban, azaz jobbára hozzák a meccseket, de becsúsznak olyan eredmények is, ami miatt nem lehet komolyan számolni a csapattal (értsd: legalább dobogós helyezéssel).

Minderre ragyogó példa a múlt heti vereségük Hamburgban (1-0), ami egyébként egy öt fordulón átívelő veretlenségi szériának vetett véget. Mondjuk a veretlenség alatt jobbára csak az ikszek gyűltek, összesen négynél jár a Leverkusen. Hazai mérlegük 3-2-0 a bajnokságban, nem valószínű, hogy a Mainz belerondít majd.

Ugyanis a vendégek zsinórban két meccset is elveszítettek, előbb a Wolfsburg vendégeként kaptak ki, majd az előző fordulóban nem bírtak otthon a kiesőhelyen álló Brémával (1-2).

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.61


Eintracht Frankfurt14.50  döntetlen6.75  Bayern München1.18
Nincs jó formában a Frankfurt, zsinórban négy bajnokit is elveszítettek. Az előző fordulóban a Hannover otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget. Ugyanakkor a Bayernt rendre megszorongatják hazai pályán; ez a legutóbbi két alkalommal kettő 1-0-s vereség képében nyilvánult meg.

Kedélyes labdázgatást hozott a szerdai, Roma elleni BL meccs, amit azért csak behúztak a bajorok (2-0). Az elveszített szuperkupa óta veretlen tétmeccsen a Bayern München, a tabellát négy pont előnnyel vezeti a Wolfsburg előtt. Egészen biztosnak látszik a vendéggyőzelem, ugyanakkor a frankfurti meccsek közelmúltját ismerve nem biztos, hogy lehengerlő müncheni sikernek lehetünk majd szemtanúi.

Tipp: Gólok 3,5 alatt (ázsiai) @ 1.88


Hoffenheim1.80  döntetlen3.50  Köln4.50
Múlt héten megszakadt a Hoffenheim kilenc fordulón át tartó veretlenségi sorozata miután 3-1-re kikaptak a ’Gladbach otthonában. Hazai pályán viszont egész csinos mérlegük van (3-2-0). A Köln elleni összecsapásaik a múltban rendre kevés gólt hoztak, ritkán termeltek 2,5 felett a csapatok.

A Kölnön most sem fog múlni semmi – már ami a kevés gólt illeti, hiszen eddig összesen hétszer voltak eredményesek ebben a bajnoki szezonban. Náluk csak az Freiburg lőtt kevesebbet, amelytől pont a múlt héten kaptak ki 1-0-ra otthon.

Tipp: Gólok 2,5 alatt @ 2.02

Eredő odds: 6.11