Dárdaiék ellen lehet bajnok a Bayern


Dortmund1.35  döntetlen5.00  Eintracht Frankfurt8.25
Azt ugyan még mindig nem tudni, hogy Jürgen Klopp hol folytatja, az utódja viszont már megvan: Thomas Tuchelt ül majd le a kispadra, aki egyébként Mainzban is váltotta Kloppot még 2009-ben.

Azt már tudjuk, hogy az edzőváltás ténye nem okozott különösebb zavart a játékosok körében, hiszen simán hozták a Paderborn elleni bajnokit (3-0), ami egyfelől elvárható volt akármi van, de hát láttuk a Dortmund idei szezonját, úgyhogy az óvatosság azt hiszem érthető velük kapcsolatban.

Nem mellesleg két azonos pontszámmal rendelkező csapat találkozik szombat délután – a Dortmund csak jobb gólaránya miatt előzi meg a tízedik Frankfurtot. Persze a játékoskeretet illetően jóval nagyobb a különbség a két csapat között, ráadásul a vendégek mindössze egy pontot szereztek idegenben 2015-ben. Viszont a hat vendégként lejátszott bajnokin csupán a Bayern ellen maradtak gólképtelenek.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.77


Stuttgart1.90  döntetlen3.45  Freiburg4.05
Telnek-múlnak a fordulók és egyre nehezebb helyzetben van a Stuttgart. A dolgok jelenlegi állása szerint az utolsó öt helyezett csapat közül még bármelyik kieshet és ezek között ott van ám a 14. Freiburg is.

Azaz ha svábok nyernek, akkor elkerülhetnek a kiesést jelentő 17. helyről, minden más esetben tovább nőhet a távolság köztük és a bennmaradást érő helyek között. Plusz ne feledjük, hogy már csak öt forduló van hátra, úgyhogy nagyon nem mindegy, milyen eredmények születnek.

Egyébként a Stuttgart zsinórban három meccsen veretlen tudott maradni hazai pályán, míg ellenfele legutóbbi három, idegenbeli mérkőzésén még gólt sem tudott rúgni. Ilyenformán a hazai győzelem szinte nyilvánvalónak tűnik, viszont a fent említett körülményeket figyelembe véve korántsem olyan biztos ez. Az viszont igen, hogy vérbeli kiesési rangadót láthatunk, ahol egy gól dönthet.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.28


Bayern München1.15  döntetlen7.25  Hertha18.00
Hiába sérült a meghatározó emberek javarésze, különösebb gond nélkül intézte el a Bayern München kedd este a Portót. A 6-1-re végződött müncheni visszavágón Müllerék gyakorlatilag esélyt sem hagytak a portugáloknak, különösen az első félidőben volt brutálisan hatékony a bajor gépezet.

Most pedig hasonlóképpen lehetnek motiváltak, hiszen egy győzelem esetén máris bajnok lehet a Bayern, bár ehhez az is kell, hogy a Wolfsburg ne nyerjen vasárnap.

A Hertha hét fordulója veretlen Dárdai irányításával és nagy eséllyel mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy folytassák ezt a szép sorozatot. Dárdai Pál a meccsel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy a döntetlent már sikerként könyvelné el és ezzel a kijelentéssel elég nehéz vitatkozni. Az előző fordulóban egyébként a Hertha hazai pályán játszott 0-0-s döntetlent a Köln ellen.

Tipp: Szerzett gólok 00:00-29:59 IGEN @ 1.59

Eredő odds: 6.42