A Bundesligában kell keresnünk a vasárnap tutiját


RB Leipzig1.55  döntetlen4.20  Mainz6.00
Ennél tutibb hazai győzelem nem létezik a hétvége tippsorában! Ha csak a hazai csapat magyarjaira gondolok, Gulácsi Péterre és Lőw Zsoltra, a számra sem venném a Mainz együttesét. Hogyan jön ahhoz bárki is, hogy a fejébe vegye a vendégek esetleges sikerét, vagy akár egy pont lejmolását Lipcséből? Annak ellenére, hogy itthon gyakran villantok Mainz szerelésben, amit még Bódog Tomitól kaptam!

Apropó Tomi: az ő melója is megtalálható a Bikák első osztályú menetelésében. Csaholhatnak amit akarnak a hazaiak utálói, azt nem szabad elfelejteni, hogy a lipcseiek újoncként nem csak úgy kóvályognak a német foci világában, hanem bizony dacosan repülnek a csúcs felé. Különben is, Mateschitcz főgóré piája nem csak a hétköznapi embereknek ad szárnyaaaakat!

Tipp: RB Leipzig-Mainz 2-0 @ 8.00


Arsenal1.96  döntetlen3.65  Tottenham4.20
London Fergusonja bravúrosan tartja magát a puding zabálók ligájában! Igaz, hogy csak egyszer-kétszer futhattak örömköröket valami kupával a kezükben Wenger emberei, de akkor is kalapot le a keszeg francia teljesítménye előtt!

Azért meg a gazdái dicsérik a Főnököt, mert jó kereskedőként fillérekért vesz játékosokat, de mocskos nagy lóvéért adja el őket. Ez pedig a tulajoknak inkább fontos, mint a sportszakmai siker. A kerek fejű argentint, a Pochettino edzőt, annak ellenére, hogy már elég régóta nyalogatja a Premier Ligában a kakasos nyalókát, nem tartom semmire. Angliában egy gaucho mennyire lehet okos? Na, ezen a meccsen is mehet haza üres kézzel, meg kitömött szatyorral!

Tipp: Arsenal-Tottenham 3-0 @ 14.00


Sevilla4.75  döntetlen4.50  Barcelona1.65
Remélem, hogy a hétközi BL-kudarc annyira jól felidegesítette a makett nagyságú katalán adócsalókat, hogy Sevillában ismét belefutnak egy jókora verésbe! Aztán magyarázhatnak amit akarnak az MSN galaktikáról! Mert ha valaki jól kifigyeli a harapós törpéket, simán behúzhatja a három pontot.

A Sevilla meg van olyan jó csapat, hogy ne tojjon be. Négy meccses győzelmi széria a La Ligában komoly tiszteletet érdemel. A BL-ben meg szinte makulátlan a borbély csapata. Három diadal, egy döntetlen? Mi a francért pánikolnának? Otthon? Ugyan már! Barcelona? Ugyan már!

Tipp: Sevilla-Barceloan 3-1 @ 28.00