Bundesliga: Tippek a hétközi fordulóra


Bayern München 1.09, döntetlen 10.00, Paderborn 23.00
Továbbra is veretlen a Bayern München, viszont második döntetlenjüket (0-0) könyvelhették el szombaton, miután nem bírtak az edzőváltáson átesett Hamburggal. Igaz, a második félidőben közel jártak a gólszerzéshez a bajorok, de a Hamburg végül megérdemelten tartotta otthon az egy pontot. Hazai pályán eddig két bajnokin van túl a Bayern München: a Wolfsburgot 2-1-re, míg a Stuttgartot 2-0-ra verték.

Az újonc Paderborn óriási meglepetésre négy forduló után, nyolc ponttal vezeti a tabellát. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy összesen négy csapat várhatja nyolc ponttal a hétközi fordulót, de a legjobb gólaránya a Paderborn-nak van (+5). Eddig veretlenek az élvonalban, mérlegük 2-2-0. Múlt héten a Hannovert győzték le hazai pályán 2-0-ra. Nem kizárt, hogy okoznak majd némi meglepetést a München vendégeként.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.38

Hoffenheim 1.65, döntetlen 3.75, Freiburg 5.30
A nyolcpontosok táborába tartozik a Hoffenheim is, szombaton a Stuttgart otthonából hozták el a három pontot (2-0). Ezen kívül két 1-1-es döntetlent tudnak felmutatni (a Bréma és a Wolfsburg ellen), illetve még az első fordulóban győztek szintén 2-0-ra az Augsburg házigazdájaként. Az előző szezonban mindkét alkalommal ikszeltek a Freiburggal.

Azzal a Freiburggal, amely még nyeretlen az idei bajnokságban: két döntetlent és két vereséget hoztak össze eddig. Múlt hét pénteken hazai pályán játszottak 2-2-es döntetlent a Hertha ellen. Idegenben meglehetősen ritkán csípnek el akár egy pontot is.

Tipp: Szalai gól @ 2.43

Bayer Leverkusen 1.48, döntetlen 4.15, Augsburg 6.90
Zsinórban két tétmeccset is elveszített a Leverkusen; előbb Monacóban kaptak ki BL meccsen, majd hétvégén Wolfsburgban kaptak egy négyest. Hazai pályán viszont még veretlenek ebben a szezonban viszont az Augsburg elég jó formában van ahhoz, hogy belerondítson ebbe a szép statisztikába.

Két bajnokit is megnyert zsinórban az Augsburg: idegenben 1-0-ra verték a Frankfurtot, az előző fordulóban pedig otthon 4-2-re a Brémát. Ugyanakkor amióta az első osztályban játszanak, tétmeccsen rendre kikaptak a Bayertől, de nem kizárt, hogy pont most szakad meg majd ez a sorozat

Tipp: X2 @ 2.60

Borussia Dortmund 1.33, döntetlen 4.90, Stuttgart 9.50
Mainzban kapott ki 2-0-ra hétégén a Dortmund, így második vereségét könyvelhette el a Borussia. Viszont a Stuttgart most (is) van annyira gyenge, hogy nagy eséllyel nem fog különösebb gondot okozni a Klopp-csapatnak.

A Bundesliga első fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a Stuttgart a Mönchengladbach vendégeként, viszont azóta háromszor kikaptak. Érdekesség, hogy mindhárom vereség kétgólos volt, és a VfB egyszer sem volt képes kapuba találni. Az előző szezonban oda-vissza kikaptak a Dortmundtól.

Tipp: Hazai @ 1.33

A kombináció eredő szorzója @ 20.30