Bundesliga: Tippek az utolsó fordulóra


Augsburg 1.55, döntetlen 3.95, Eintracht Frankfurt 6.00
Zsinórban két bajnokit is megnyert az Augsburg (otthon a Hamburg ellen, majd a Braunschweig vendégeként), és ha most az utolsó fordulóban is győzni tudnak, akkor felléphetnek a hetedik helyre – mondjuk ehhez az is kell, hogy a Mainz hazai pályán kikapjon a Hamburgtól, erre viszont elég kicsi a sansz. Visszatérve az Augsburgra, otthon április ötödike óta veretlenek, akkor a Bayern Münchent verték 1-0-ra. Tavaszi mérlegük pályaválasztóként 3-2-3, ősszel 1-1-s döntetlent játszottak Frankfurtban.

Hazai környezetben kapott ki a Frankfurt az előző fordulóban: a Leverkusen nyert náluk 2-0-ra. A tizenharmadik helyről várhatják a záró fordulót, kiesni már nem tudnak. Ez jó hír számukra, mivel nincsenek jó formában, legutóbbi négy bajnokijukon egy pontot szereztek (a Hoffeheim vendégeként kiharcolt 0-0 eredményeképp). Idegenbeli mérlegük tavasszal 1-2-4, egyedül a Nürnberg otthonában tudtak nyerni.

Tipp:  Félidőben döntetlen @ 2.40

Bayer Leverkusen 1.25, döntetlen 6.00, Werder Bremen 10.50
Kicsit elszúrta ezt a szezont a Leverkusen, hiszen előrébb is végezhettek volna, ha nincs az a februári-márciusi mélypont, amikor elvétve szereztek pontot. Április elején viszont helyreállt az élet rendje, azóta veretlen a Bayer. Jelenleg a negyedik helyen vannak – ami nem mellesleg BL selejtezőt ér. Mögöttük csak egy ponttal van lemaradva a Wolfsburg, szóval ha biztosra akarnak menni a gyógyszergyáriak, akkor mindenképpen nyerniük kell szombat délután.

Ráadásul a 12. helyen álló Werder egyáltalán nem verhetetlen ellenfél, és ha figyelembe vesszük azt, hogy egy esetleges idegenbeli győzelem nem sokat dob aktuális helyezésükön akkor meg főleg. Plusz idegenben nem volt túl sikeres idén a Bréma, tavaszi mérlegük 2-1-4. A Leverkusen vendégeként utoljára 2010-ben szereztek pontot.

Tipp: Az első gólt a Leverkusen lövi @ 1.26

Bayern München 1.20, döntetlen 6.75, VfB Stuttgart 12.00
Csak a rend kedvéért mondjuk el, hogy a Bayern már rég megnyerte a bajnokságot, a Bajnokok Ligájából kiesett és már csak a német kupa döntője van hátra, amit jövő héten játszanak majd a Dortmund ellen. A Bundesliga előző fordulójában 4-1-re nyertek Hamburgban és most valószínűleg szeretnének szépen elbúcsúzni ettől a szezontól hazai közönség előtt.

Erre minden esélyük megvan, hiszen a Stuttgart nem nyert meccset idegenben tavasszal, mérlegük vendégként 0-3-4. Az előző fordulóban hazai pályán kaptak ki 2-1-re a Wolfsburgtól, előtte Hannoverben játszottak gól nélküli döntetlent. Utoljára négy évvel ezelőtt nyertek a Bayern otthonában, de az ugye egy teljesen más Stuttgart volt, mint a mai… Amúgy vendégként nem rúgtak egy gólnál többet meccsenként tavasszal, szóval akár egy hendivel is megtehetjük a Bayern győzelmét.

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-1), a Bayern nyeri a meccset @ 1.47

Schalke 1.32, döntetlen 5.10, Nürnberg 9.00
Harmadik helyről várja az utolsó fordulót a Schalke és ha már csak egy pontot is szereznek, akkor egészen biztosan ott zárják a szezont. Egyébként múlt héten Nürnbergben nyertek 2-0-ra, előtte két bajnokit is elveszítettek. Hazai mérlegük ebben az évben 6-1-1, legutóbbi hazai meccsük alkalmával a Borussia Mönchengladbach-tól kaptak ki 1-0-ra. Egyébként nagyon kevés gólt kaptak pályaválasztóként tavasszal a Bundesligában, szám szerint hármat (különböző meccseken).

A Nürnbergnek van még némi esélye arra, hogy odaérjen legalább az osztályozós helyre, ehhez viszont mindenképp három pontot kell szerezniük, plusz a Hamburgnak ki kell kapnia Mainzban. Ugyanakkor a szomorú valóság az, hogy a Nürnberg március elseje óta összesen három pontot szerzett (egy Stuttgart elleni hazai győzelemnek köszönhetően) és azóta már lement hat forduló. Legutóbbi öt idegenbeli meccsüket rendre elveszítették, az előző két fordulóban még gólt sem rúgtak.

Tipp: A vendégcsapat nem szerez gólt @ 2.55

A kombináció eredő szorzója @ 11.34

Légy részese az akciónak nyáron Rióban! Nézd meg, hogyan nyerhetsz VIP utat velünk!