Bundesliga: Négy meccs szombatra


Borussia Mönchengldbach 1.80, döntetlen 3.55, Werder Bremen 4.40
Egy győzelem és két vereség a Mönchengldbach mérlege az aktuális szezonban. Múlt héten a Bayern Leverkusen otthonában kaptak ki 4-2-re. Eddig egy hazai meccset játszottak, akkor a Hannovert győzték le 3-0-ra. Márciusban 1-1-es döntetlenre végződött a Werder elleni meccsük.

Az első két fordulóban egyaránt 1-0-ra nyert a Werder Bremen, a múlt héten viszont ugyanilyen arányú vereséget könyvelhettek el a Dortmund otthonában. Idegenben ritkán játszanak jól a brémaiak, többnyire csak alacsonyabb osztályú (vagy náluk lényegesen gyengébb) csapatok ellen tudnak csak győzni, ha nem ők a pályaválasztók.

Tipp: A Mönchengldbach nyeri a meccset @ 1.80

Hannover 2.35, döntetlen 3.40, Mainz 2.90
Huszti vezérletével nyert az előző fordulóban a Hannover 2-1-re a Schalke ellen (a magyar középpályás előbb gólt lőtt, majd gólpasszt adott), viszont kiállították, így most nem lehet majd ott pályán. Egyébként hat pontos a Hannover, a Borussia Mönchengldbach otthonában kaptak csak ki eddig, a nyitófordulóban 2-0-ra verték a Wolfsburgot hazai pályán.

Villámrajtot vett a Mainz: három meccs, három győzelem. Utoljára 2011-ben kaptak ki a Hannovertől, májusban 2-2-es döntetlent játszottak náluk.

Tipp: Az első gólt a Hannover lövi @ 1.80

VfL Wolfsburg 1.95, döntetlen 3.46, Hertha Berlin 3.80
Eddigi egyetlen hazai meccsét megnyerte a Wolfsburg, a Schalkét ütötték ki 4-0-ra. Ezen felül még két idegenbeli bajnokit játszottak, mindkettőt 2-0-ra bukták el. Otthon március óta veretlenek a Bundesligában.

A nyitófordulóban parádés játékkal 6-1-es győzelmet könyvelhetett el a Hertha az Eintracht Frankfurt házigazdájaként. Majd következett egy nürnbergi döntetlen (2-2), a múlt héten pedig a Hamburg ellen győztek 1-0-ra pályaválasztóként. Utoljára 2011-ben tudtak nyerni a Wolfsburg otthonában.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.70

Schalke 3.15, döntetlen 3.15, Bayer Leverkusen 2.20
Szalai két góljával szerdán bejutott a Schalke a Bajnokok Ligája főtáblájára. A Bundesligában viszont korántsem ilyen rózsás a helyzetük, három forduló alatt csupán egy pontot tudtak szerezni. Az előző két körben kikaptak, előbb a Wolfsburg otthonában, majd Hannoverben. Áprilisban 2-2-es döntetlent játszottak a Leverkusennel Gelsenkirchenben.

Az eddig lejátszott három forduló alatt kilenc pontot gyűjtött a Leverkusen. A Freiburg, a Stuttgart és a ’Gladbach ellen tudtak győzni a gyógyszergyáriak.

Tipp: Döntetlen @ 3.15

A kombináció eredő szorzója @ 19.00

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!