Bundesliga: Négy meccs a negyedik fordulóból


Augsburg 1.83, döntetlen 3.60, Werder Bremen 4.20
Frankfurtból hozta el a három pontot múlt héten az Augsburg (0-1). Ez volt első győzelmük a szezonban; az első két fordulóban vereséget szenvedtek és a német kupától is búcsúztak rögtön az elején. Igen jó mérlegük van a Brémával szemben: legutóbbi négy meccsüket megnyerték ellenük, utoljára pedig 2010-ben kaptak ki tőlük, egy kupameccsen. Bajnokin viszont még soha nem veszítettek aktuális vendégükkel szemben.

Az iksz most is simán benne van a levegőben, ugyanis a Werder kizárólag döntetlent játszott az első három fordulóban. Múlt héten a Leverkusen otthonából raboltak egy pontot az utolsó percekben szerzett egyenlítő góllal (3-3), ami szép teljesítmény. Érdekesség, hogy az első két fordulóban is hasonlóan alakultak a meccseik, azaz mindig az aktuális ellenfél szerezte meg a vezetést és a Bréma futott az eredmény után.

Tipp: Félidőben az Augsburg vezet @ 2.40

Hamburg 11.50, döntetlen 6.00, Bayern München 1.25
Az aktuális szezonban nyeretlen a Hamburg, mindez még hagyján, de három forduló alatt még gólt sem tudtak rúgni. Nem csoda hát, hogy máris edzőváltás történt a HSV-nél. A nyitófordulóban 0-0-s döntetlent játszottak a Köln vendégeként, majd otthon kaptak ki 3-0-ra az újonc Paderborntól. Múlt héten a Hannover vendégeként szenvedtek 2-0-s vereséget.

A Bayern viszont még veretlen három forduló után, múlt héten a Stuttgart ellen félgőzzel is otthon tartották a három pontot. Szerdán győzelemmel kezdték a BL szereplést is, 1-0-ra nyertek otthon a Manchester City ellen. Legutóbbi négy hamburgi vendégjátékuk során rendre nagyarányú győzelmet arattak, májusban 4-1-re győztek ott.

Tipp: A Bayern nyeri a mecset @ 1.25

Schalke 1.70, döntetlen 3.85, Eintracht Frankfurt 4.75
Leikszelt a Schalke szerdán a Stamford Bridge-en (1-1) és ez jó eredménynek számít, különösen, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a Bundesligában három forduló alatt egy pontot gyűjtöttek. Mondjuk ez az egy pont a Bayern ellen jött össze a második körben, viszont múlt héten irdatlan nagy verésbe szaladtak bele a Mönchengladbach vendégeként (4-1). Tétmeccset utoljára tavaly májusban, az utolsó fordulóban nyert a Schalke, a nagy számok törvénye alapján most már kinéz egy hazai győzelem.

Főleg, hogy a Frankfurt nem az a világverő gárda, bár eddig több pontot gyűjtöttek (négyet), mint házigazdájuk. Ennek ellenére sikerült 1-0-ra kikapniuk múlt héten, hazai pályán az Augsburgtól. A Schalke otthonában csak elvétve tudnak akár egy pontot is elcsípni.

Tipp: 1X @ 1.18

Mainz 5.50, döntetlen 4.10, Borussia Dortmund 1.58
Két döntetlent követően megszerezte első győzelmét múlt héten a Mainz miután idegenben legyőzték 3-1-re a Herthát. Ezt megelőzően két döntetlent tudtak összehozni a Paderborn, illetve a Hannover ellen. A Dortmund ellen utoljára 2011-ben tudtak pontot szerezni. Azóta hatszor játszottak ellenük és mind a hat alkalommal kikaptak.

A nyitófordulóban elszenvedett vereség óta két bajnokit és egy BL csoportmeccset játszott a Dortmund és mindhárom mérkőzést meg is nyerte. Kedden az Arsenalt győzték le 2-0-ra, az előtte rendezett bajnokin pedig a Freiburgot 3-1-re. Mindkét meccset hazai pályán játszották.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.65

A kombináció eredő szorzója @ 5.84