Bundesliga: Mit hozhat az újabb forduló?


Borussia Dortmund 1.36, döntetlen 4.90, Hertha Berlin 8.25
Egyre jobban leszakad az élmezőnytől a Dortmund, már öt pont hátrányban van a második helyezett Leverkusennel szemben. Erre a magyarázat viszonylag egyszerű: a Klopp csapat otthon kapott ki nemrég Bayertől, múlt héten pedig a Hoffenheim otthonából csak az utolsó pillanatokban szerzett egyenlítő találattal tudták elhozni az egy pontot (2-2). Egyébként jellemző a Dortmund játékára, hogy góljaik jelentős hányadát a második félidőben szerzik. A bajnokságban 37 gólt rúgtak eddig, ebből huszonhatot a második félidőben lőttek.

Az elmúlt két fordulóban hat pontot szerzett a Hertha, először az Eintracht Barunschweig otthonából távoztak három ponttal (0-2), majd múlt héten a Brémát verték meg hazai pályán 3-2-re. Hosszú idő után ez volt az első hazai győzelmük, idegenbeli mérlegük viszont rosszabb az otthoninál (2-3-3). Mondjuk legutóbbi két vendégként lejátszott meccsüket megnyerték (Hoffenheim, illetve Barunschweig). Utoljára 2011-ben jártak Dortmundban, akkor 2-1-re győztek. Egy ilyen eredmény most nagy meglepetést okozna, ennek ellenére szoros meccsre van kilátás.

Tipp: Az első fél órában nem születik gól @ 2.30

Eintracht Barunschweig 4.35, döntetlen 3.55, Hoffenheim 1.82
Nyolc ponttal áll az utolsó helyen az Eintarcht Barunschweig, legutóbbi négy bajnoki meccsüket elveszítették, ráadásul kilenc gólt kaptak és mindössze egyet lőttek. Hazai statisztikájuk lehangoló, eddig egy győzelmet, egy döntetlent és hat vereséget tudtak összehozni. Mondjuk az egyetlen győzelmük pont a Leverkusen ellen született, még november elején, ezt azóta sem értjük.

Szóval minden adott a Hoffenheim sikeréhez, akik amúgy sokkal összeszedettebben játszanak idén, mint tavaly. A legutóbbi négy fordulóban nem találtak legyőzőre (két győzelem, két döntetlen). Idegenbeli mérlegük a Bundesligában 3-1-3, legutóbb Frankfurtban győztek.

Tipp: A Hoffenheim nyeri a meccset @1.82

Werder Bremen 4.50, döntetlen 3.75, Bayer Leverkusen 1.75
Nem megy jól idén a brémaiaknak, az előző öt fordulóban csak egy pontot tudtak összekaparni (az emlékezetes hoffenheimi 4-4) de utána rögtön a Bayern semmisítette meg őket hazai pályán (0-7), a múlt héten pedig Berlinben kaptak ki 3-2-re. Egyébként a Bundesliga csapatok közül ők kapták a legtöbb gólt (összesen 37-et), utoljára október közepén hozta nullára a védelmük a meccset.

A múlt heti forduló meglepetését a Leverkusen szolgáltatta azzal, hogy otthon kapott ki 1-0-ra a Frankfurttól. Ez volt a harmadik vereségük a Bundesliga idei kiírásában, ezekből kettőt szenvedtek el idegenben. A többi meccsüket megnyerték, ha nem ők voltak a pályaválasztók. Tavaly 4-1-re nyertek Brémában, de nem ez az általános tendencia, többnyire ikszel térnek haza.

Tipp: A vendégcsapat gólt szerez az első félidőben @ 1.55

Nürnberg 3.30, döntetlen 3.40, Schalke 2.15
Egészen hihetetlen, amit a Nürnberg művel ebben a szezonban. Még nem nyertek meccset, viszont már tíz döntetlennél járnak, múlt héten a Hannoverrel játszottak 3-3-at. Talán most összejöhet az első győzelmük, ugyanis az elmúlt években hazai pályán rendre legyőzték a Schalkét.

A Schalke 2-0-ra nyert múlt héten a Nürnberg ellen otthon. Idegenben nem brillíroznak Szalaiék, mérlegük 3-2-3. Viszont rendre betalálnak házigazdájuk hálójába, ez egyedül csak Wolfsburgban nem jött össze még augusztus közepén.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.57

A kombináció eredő szorzója @ 10.19

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!