Bundesliga: Marad a két pont különbség?


Nürnberg 10.00, döntetlen 5.00, Borussia Dortmund 1.30
Nem sok sikerelménye volt eddig a nürnbergi futballistáknak, öt forduló alatt három pontot gyűjtöttek. Győzniük még nem sikerült ebben a szezonban, három döntetlen és két vereség a mérlegük. Az előző fordulóban 1-1-es döntetlent játszottak a Braunschweig vendégeként. Legutóbbi hazai fellépésük alkalmával 1-0-ra kikaptak az Augsburgtól. Meccsenként legalább egy gólt mindig kapnak, de többnyire nem szokták ennyivel megúszni.

A Bajnkok Ligája szerdai játéknapján az egyik meglepetéseredményt a Dortmund szolgáltatta azzal, hogy kikapott Nápolyban 2-1-re. Legalább egy iksz elvárható lett volna tőlük, de az első csoportmeccsen talán belefér még egy vereség is. Viszont hazájuk bajnokságában eddig hibátlanul teljesítettek, 15 ponttal vezetik a tabellát. Pontjaik száma megegyezik rúgott góljaiknak számával és ez meccsenként három gólos átlagot jelent. Emellett csak négyet kaptak öt forduló alatt, nem valószínű, hogy pont a Nürnberg fogja őket kitömni.

Tipp: A vendégcsapat nyeri mindkét félidőt @ 3.00

Hannover 1.95, döntetlen 3.45, Augsburg 3.70
Háromszor hagyták el eddig győztesen a pályát Husztiék ebben a szezonban, mondjuk a múlt héten pont kikaptak a Bayerntől 2-0-ra. Hazai pályán viszont mindhárom bajnokijukat megnyerték, a Wolfsburg, a Schalke és a Mainz távozott tőlük nulla ponttal. Ebből kiindulva az Augsburgnak sem lesz könnyű dolga, már csak azért sem, mert igen nehéz hazai pályán bevenni a Hannover kapuját (három meccs alatt két gólt kaptak összesen).

Az Augsburgnak is kilenc pontja van, csak rosszabb gólkülönbségük miatt vannak a Hannover, és a Mainz mögött. Zsinórban három meccset nyertek meg az elmúlt három fordulóban, a Stuttgartot otthon, a Nürnberget idegenben, míg legutóbb a Freiburgot verték meg hazai pályán. Tavaly 2-0-ra kikaptak Hannoverben, de most simán jók lehetnek egy döntetlenre.

Tipp: Döntetlen @ 3.45

Schalke 5.60, döntetlen 4.20, Bayern München 1.54
Nem okozott nehézséget a Schalke számára a szerdai BL meccs, simán verték 3-0-ra a Steaua Bukarestet. A Bayern ellen már nyilván nem lesz ilyen egyszerű, főleg hogy utoljára 2011-ben tudták őket legyőzni, azóta hatszor játszottak már és mindegyik alkalommal a Bayern nyerte a mérkőzést.

A Bayern München is 3-0-ra nyerte hazai BL meccsét, ők a CSKA Moszkvát verték meg. Ha be akarják valahogy hozni két pontos hátrányukat a Dortmunddal szemben, akkor ezt a meccset mindenképpen be kell húzniuk.

Tipp: Gólok száma több mint 3.5 @ 2.20

A kombináció eredő szorzója @ 22.44

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!