Bundesliga: Közel a vége


Hertha Berlin 1.95, döntetlen 3.30, Eintracht Braunschweig 4.05
Február vége óta nyeretlen a Hertha, amely a tízedik helyről várhatja az aktuális fordulót. Azóta négy döntetlent és öt vereséget tudtak összehozni, az előző fordulóban az Augsburg vendégeként játszottak gól nélküli döntetlent. Mérlegük pályaválasztóként a 2014-es esztendőben elég siralmas: 0-2-4. Meccsenként csak egy gólt lőttek hazai pályán, de két alkalommal még ez sem jött össze (a Freiburg és a Hannover ellen nem tudtak betalálni).

Ezért nem is lenne meglepő, ha a Braunschweig ponttal vagy pontokkal távozna Berlinből. Ugyanis a sereghajtó az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik, hogy elkerülje a kiesést. Igaz, legutóbbi két bajnoki meccsükön kikaptak (Freiburgban 2-0-ra majd a Bayern házigazdájaként szintén 2-0-ra) de csak egy kicsivel szereztek kevesebb pontot tavasszal, mint a Hertha.

Tipp: X2 @ 1.82

Hoffenheim 1.90, döntetlen 3.60, Eintracht Frankfurt 3.85
Egy hónapos veretlenségi sorozatnak inthetett búcsút múlt héten a Hoffenheim, amikor 3-1-re kikaptak Brémában. Hazai mérlegük viszont nagyon jó a tavaszi szezonban, öt győzelem mellett csak egyszer kaptak ki, amikor a Mainz nyert náluk 4-2-re még március közepén.

Bár még matematikai esély van rá, hogy kiessen a Frankfurt, de azért ez elég meglepő lenne. Ha csak egy pontot elcsípnek, mondjuk most, akkor már biztosan bennmaradnak az első osztályban. Ez amúgy az elmúlt két fordulóban nem igazán sikerült nekik, mindkét bajnokit elveszítették. Tavasszal hat meccset játszottak idegenben és négy pontot szereztek. Ugyanakkor legutóbbi három Hoffenheim elleni meccsüket rendre megnyerték.

Tipp: Az első 15 percben nem lesz gól @ 1.45

Mainz 1.65, döntetlen 1.65, Nürnberg 5.45
Március vége óta érdekes „struktúrában” hozza az eredményeket a Mainz: győzelem az egyik fordulóban, majd vereség a másikban. Múlt héten Dortmundban kaptak ki 4-2-re, ennek alapján most győzelemnek kell következnie. Már csak azért is, mert hazai pályán jó a Mainz. Tavasszal csak a Bayern Münchentől kaptak ki, tőlük se nagyon (0-2). Emellett négy győzelmet és egy döntetlent értek el pályaválasztóként.

Legutóbbi négy bajnoki meccsét egyaránt elveszítette a Nürnberg, akik kezdhetnek megbarátkozni a kiesés gondolatával. Idegenben két meccset nyertek még az év elején, mérlegük tavasszal 2-0-4 vendégként.

Tipp: A Mainz nyeri a meccset @ 1.67

Wolfsburg 1.45, döntetlen 4.50, Freiburg 6.75
Hamburgban nyert múlt héten 3-1-re a Wolfsburg, és még simán odaérhetnek a BL selejtezőt érő negyedik helyre is. Hazai mérlegük ebben az évben egész jó, 4-1-2. Még a tavasz első otthoni meccsén kaptak ki a Hannovertől, majd később a Bayerntől, de legutóbbi három hazai meccsükön hét pontot szereztek.

Zsinórban két bajnokit nyert meg a Freiburg – mindkettőt hazai pályán. Hasonlóan a Frankfurthoz, a kiesés csak matematikailag fenyegeti őket. Idegenben meglehetősen szerényen muzsikáltak tavasszal, mérlegük 1-2-3.

Tipp: A Wolfsburg nyeri a meccset @ 1.45

 A kombináció eredő szorzója @ 6.39