Bundesliga: idén utoljára


Mainz15.00  döntetlen6.25  Bayern München1.20
Október vége óta nyeretlen a Mainz, őszi mérlegük 3-9-4, a Bundesligában ők játszották a legtöbb ikszet. A hétközi fordulóban gól nélküli döntetlen értek el Kölnben. Utoljára 2012 tavaszán szereztek pontot a Bayern ellen, meglepő lenne, ha ez most is így történne. Már csak azért is, mert elég sokan sérüléssel küszködnek a csapatból.

A Bayern ugyanis csak két alkalommal botlott az őszi szezon során, amikor ikszeltek a Schalke, a Hamburg és a ’Gladbach ellen. Viszont legutóbbi hét bajnokiját megnyerte a bajor csapat, ebből hármat idegenben. Már most tetemes előnnyel vezetik a bajnokságot, itt a lehetőség, hogy még nagyobbra növeljék a különbséget.

Tipp: Bayern München -2 @ 1.95


Bayer Leverkusen1.42  döntetlen4.65  Eintracht Frankfurt7.00
Két nyeretlen fordulót követően hozta el a három pontot szerdán a Leverkusen Hoffenheimből és így továbbra is tapad az élmezőnyre. Hazai mérlegük 4-4-0, az előző szezonban kikaptak hazai pályán a Frankfurttól.

A Frankfurt gólzáporos meccsen játszott 4-4-es döntetlent a hétközi fordulóban. Idegenben nem túl meggyőző a teljesítményük (2-2-3), viszont csak egyszer fordult elő, hogy vendégként ne rúgtak volna legalább egy gólt.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.51


Wolfsburg1.48  döntetlen4.20  Köln6.70
Az őszi szezon meglepetéscsapata egyértelműen a Wolfsburg, akkor is a második helyen zárnak, ha kikapnak szombaton. Gyorsan tegyük hozzá, hogy nem akadt olyan csapat, amellyel szemben kapituláltak volna házigazdaként, hazai mérlegük 6-2-0.

Az első osztályba frissen feljutott Köln derekasan helytáll és az a furcsa helyzet állt elő, hogy idegenbeli teljesítményük sokkal jobb, mint a hazai. Ennek köszönhetően a tízedik helyen állnak, biztos nem feltartott kézzel érkeznek majd Wolfsburgba sem.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.72

Eredő odds: 5.06