Bundesliga a hendikepp jegyében


Bayer Leverkusen 1.37, döntetlen 4.55, Hannover 9.00
Három ponttall előzi meg a haramadik helyen tanyázó Bayer Leverkusen a Hannovert, ilyenformán kötelező lenne győzniük ahhoz, hogy még tovább növeljék ezt az előnyt. Erre minden esélyük megvan ugyanis hazai pályán április óta minden bajnoki mecsüket megnyerték. Az előző fordulóban Mainzban nyertek 4-1-re, hétközi kupameccsüket is megnyerték az Arminia Bielefeld otthonában.

Az már a tavalyi szezonban is szembeötlő volt, hogy a Hannover nem szerepel jól idegenben és ez idén sem változott sokat. Bajnokit nagyon rég nyertek vendégként, utoljára áprilisban jött ez össze Husztiéknak, akkor a tökutolsó Fürth-öt verték meg. Döntetlent is alig-alig érnek el, gyakorlatilag borítékolható a vereség, ha idegenben játszanak és ritkán ússzák meg két kapott gól alatt.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Leverkusen nyeri a meccset @ 1.98

Bayern München 1.12, döntetlen 8.00, VfL Wolfsburg 20.00
A Dortmund múlt heti botlásának köszönhetően pontszámban beérte őket a Bayern. Ezért aztán valószínűleg mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy ne maradjanak le az első helyért folytatott versenyfutásban. Az előző fordulóban négyet vágtak a Schalke otthonában, a hétközi kupameccsen pedig 4-1-re intézték el a Hannovert az Allianz Arénában.

A Wolfsburg 2-1-re győzött az előző fordulóban és a kupameccsüket is megnyerték kedden. Idegenben még nem nyertek bajnokit ebben a szezonban, még az is csodaszámba menne, ha egy pontot elhoznának Münchenből.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-2), a Bayern nyeri a meccset @ 2.18

Borussia Dortmund 1.20, döntetlen 7.00, SC Freiburg 12.00
Szóval a Dortmund 1-1-et játszott Nürnbergben múlt szombaton, tizanhat ponttal és plusz tizenegyes gólaránnyal állnak a táblázat élén. Érdekesség, hogy nemcsak pontjaik száma egyezik meg a Bayern pontjainak számával, hanem gólarányuk is azonos. Még egy botlást nem engedhetnek meg maguknak, biztos hogy nekiugranak majd a Freiburgnak.

Annak a Freiburgnak, amelyik még nyeretlen a 2013-14-es Bundesliga szezonban és mindössze három döntetlent bírnak felmutatni három vereség mellett. Mondjuk a legutóbbi iksz pont az előző fordulóban jött nekik össze, a Hertha házigazdájaként játszottak 1-1-es döntetlent.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-2), A Dortmund nyeri a meccset @ 2.45

A kombináció eredő szorzója @ 10.58