Bundesliga: Előzékeny házigazdák


Schalke 6.75, döntetlen 4.60, Bayern München 1.45
Vereséggel kezdte a szezont az első fordulóban a Schalke: Hannoverben kaptak ki 2-1-re. A nyári felkészülés nem sikerült túl jól, hiszen július vége óta nem nyertek meccset, pedig azóta négy felkészülési mérkőzésen, egy kupameccsen és egy bajnokin vannak túl. Ezekből csak a Bochum elleni edzőmeccsen tudtak egy ikszet kicsikarni, a többit elveszítették. Érdekesség, hogy legutóbbi három meccsükön egyaránt 2-1-re kaptak ki.

A Bayern viszont pont, hogy 2-1-re nyert a Wolfsburg ellen múlt héten, ráadásul a gelsenkircheniek igen jól megy nekik az utóbbi időben: hét összecsapásból hatot megnyertek, a legutóbbi hármat négy gólos különbséggel. Noha egyáltalán nem biztos, hogy most is ilyen nagyarányú bajor siker születik, de az előjelek egyértelműen a vendégsikert vetítik előre.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.66

Mainz 2.10, döntetlen 3.40, Hannover 3.40
Döntetlennel (2-2) zárult a Mainz vendégjátéka az újonc Paderborn otthonában múlt héten. Most kiváló lehetőségük van arra, hogy javítsanak, hiszen hazai pályán jól megy nekik a Hannover ellen: a legutóbbi két alkalommal rendre otthon tartották a három pontot.

Győzött az első fordulóban a Hannover, hazai pályán verték a Schalkét 2-1-re. Zsinórban négy meccset is megnyertek, azonban az idegenbeli eredményes játék nem erősségük.

Tipp: X2 @ 1.70

Freiburg 3.10, döntetlen 3.40, Borussia Mönchengladbach 2.25
Egygólos vereséget szenvedett el a Freiburg az Eintracht Frankfurt vendégeként múlt hétvégén. Most hazai pályán javíthatnak, ahol egészen jó mérlegük van. Legutóbbi nyolc, pályaválasztóként lejátszott meccsükből csupán a Schalke ellen lejátszott május eleji bajnokit veszítették el.

Hazai pályán ikszelt a Stuttgartal (1-1) az első fordulóban a Borussia Mönchengldbach, csütörtökön pedig bejutott az Európa Liga főtáblájára, miután 7-0-ra legázolta a Sarajevót. Ugyanakkor a Freiburg vendégeként nem túl sikeresek az utóbbi években, utoljára 2007-ben tudták onnan elhozni a három pontot (ez még a másodosztályban történt), azóta öt alkalommal léptek náluk pályára és kivétel nélkül vesztesen hagyták el a játékteret.

Tipp: X2 @ 1.35

A kombináció eredő szorzója @ 3.81