A Bréma lehet a következő áldozat


Hertha Berlin2.75  döntetlen3.35  Schalke2.50
Nem sikerült múlt héten nyernie Stuttgartban a Herthának bár a gól nélküli döntetlen inkább a berlinieknek kedvez, mintsem a sváboknak, akik egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek. A Hertha viszont elég jól kapaszkodik viszont botlásra nem sok lehetőségük van, hiszen igencsak sűrű odalent a mezőny.

Dárdai Pál csapata most azt a Schalkét fogadja, amely kedden négyet rúgott Madridban a Realnak, és ha mondjuk öt perccel tovább tart az a mérkőzés, akkor simán lehet, hogy továbbjutnak Huntelaarék. Nem így lett, viszont az kétségtelen, hogy a Schalke remek csapat benyomását keltette még úgy is, hogy pár meghatározó játékos nem játszott aznap.

A bajnokságban az ötödik helyen áll a Schalke és a mezőny itt is legalább olyan sűrű, mint a tabella alsó harmadában. A mérkőzés előtt a kérdés csupán annyi, hogy mennyire maradt a lábakban a keddi epikus csata illetve, hogy a hazaiak jobban védekeznek-e majd, mint a Real Madrid.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.97


Hoffenheim1.70  döntetlen3.65  Hamburg5.00
Négy meccses veretlenségi sorozat szakadt meg a Hoffenheimnél azzal, hogy az előző fordulóban 3-1-re kikaptak Gelsenkirchenben. Hazai mérlegük ebben a naptári évben 2-0-1, még február elején kaptak ki otthon a Brémától, majd nyertek a Stuttgart és a Mainz ellen.

A Hamburg ugyanúgy a kiesés elől menekül, mint a Hertha ráadásul a két csapatnak ugyanannyi pontja van (25) az aktuális forduló előtt. Az előző fordulóban 0-0-s döntetlent játszottak a Dortmund házgazdájaként, viszont az elmúlt négy fordulóban nyeretlenek maradtak Stieberék. Idegenbeli formájuk igen-igen lehangoló (2-3-7). Érdekesség, hogy mindhárom döntetlenjük gól nélküli.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.49


Werder Bremen11.00  döntetlen5.85  Bayern München1.25
A középmezőnyben tanyázik a Bréma, az előző héten Freiburgból hozták el a három pontot, ezt megelőzően két fordulón keresztül nyeretlen maradt a csapat.

Az utóbbi két évben rendszeresen „kipakolta” őket a Bayern, az eredménysort olvasva olyan, mintha valami igen egyenlőtlen teniszmeccs szettjeit látnánk, pedig nem: 6-1, 0-7, 5-2, 6-0. Persze ettől még egyáltalán nem biztos az, hogy a Bayern megint agyonveri a Brémát, de valójában megint csak annyi a kérdés, hogy mennyit lőnek Müllerék.

Szerdán a Sahtar Donyeck tapasztalhatta meg, hogy milyen az, amikor igazán beindul a bajor gépezet: egy laza 7-0-al küldték haza Lewandowskiék az ukránokat. Idén ez volt harmadik nagy arányú Bayern győzelem, előtte nyolcat kapott tőlük a Hamburg, hatot pedig a Paderborn.

Tipp: Hendikep (1-0) Bayern München @ 1.75

Eredő odds: 5.14