Alacsony kockázat, tisztességes eredő odds


Bayer Leverkusen1.48  döntetlen4.25  Köln6.50
Mindössze öt pont különbség van a negyedik helyezett Leverkusen és a 11. Köln között. Szerdán a Monaco elleni hazai BL meccsen 1-0-ra kikapott a Bayer, ez volt negyedik vereségük tétmeccsen a szezonban. A Bundesligában viszont még veretlenek otthon a gyógyszergyáriak, mérlegük 3-3-0.

A Köln utoljára 2011-ben játszott a BayArenában, akkor el is vitték a három pontot. Azóta elég sok minden megváltozott a vendégeknél: egy rövid másodosztályú kitérőt követően egy feltörekvőben lévő csapatot láthatunk napjainkban. Nem kezdték rosszul a szezont, bár jobbára csak gól nélküli döntetleneket játszottak. Aztán a Dortmund legyőzésével úgy tűnt, kezd beindulni a szekér de azóta két hazai meccsét is elveszítette a Köln. Múlt héten a Hertha vitte el tőlük a három pontot. Viszont idegenbeli mérlegük jobb, mint a hazai: 3-1-2, még akár meglepetést is okozhatnak szombat délután.

Tipp: Szögletek 9,5 felett @ 1.52


Hertha Berlin18.00  döntetlen7.25  Bayern München1.15
Zsinórban három tétmeccset is elveszített a Hertha, majd – mint az már az előbb említésre került – Kölnben tudtak nyerni 2-1-re. Valószínűleg ez a győzelem játszott közre abban, hogy az amúgy meglehetősen gyengén muzsikáló berliniek edzőjét nem Dárdai Pálnak hívják (még). Most viszont a világ egyik legjobb csapata érkezik hozzájuk, amely ellen egyébként utoljára 2009-ben tudtak nyerni.

Kedden kikapott a manchesteri BL meccsen a Bayern München – ez simán belefért, hiszen már a negyedik kör után is fix csoportelsők voltak a bajorok. Talán ezért is (meg a vezetés tudatában) futballoztak olyan öregurasan a második félidőben.

Ez volt idei második vereségük tétmeccsen (előzőleg a Dortmundtól kaptak ki a német szuperkupa döntőjében). Már most hét pont előnnyel vezetik a Bundesligát és ugyan vannak hiányzók a csapatban, de nagy eséllyel három ponttal távoznak majd Berlinből.

Tipp: Müller gól @ 1.76


Hoffenheim1.70  döntetlen3.75  Hannover4.80
Egymás után három bajnokin is kikapott a Hoffenheim, előző hétvégén a Bayern vendégeként kaptak egy sima négyest. Amióta az első osztályban szerepel a hazai csapat, még nem kapott ki hazai pályán a Hannovertől, szóval akár még a feltámadás is összejöhet.

Bár az kétségtelen, hogy a vendégeknek is lesz egy-két szavuk ehhez, ugyanis mostanában egészen jól szerepel a Hannover. Bár az előző fordulóban 3-1-re kikaptak hazai pályán a Leverkusentől, ezt megelőzően zsinórban három bajnokit is megnyertek, melyeken még gólt sem kaptak. Idegenbeli mérlegük a szezonban 2-1-3.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.52

Eredő odds: 4.95