Újra Real - Bayern elődöntő


Real 2.40, Döntetlen 3.55, Bayern 2.95

Sokan előrehozott döntőnek tekintik a szerda BL-találkozót. A 2000-es években hat alkalommal is találkozott egymással a két nagy múltú klub egymással a kieséses szakaszban, igazságosan 3-3 a továbbjutási arány. A közelmúlt találkozói viszont a németeknek kedveztek, többek közt a tavalyelőtti elődöntő is 11-esek segítségével dőlt el a bajorok számára. A Madrid idén német szériát fogott ki a Bajnokok Ligájában, a Bundesligában a jelenlegi bronz- (Schalke), ezüst- (Dortmund) és aranyérmes (Bayern) is a királyiak útjába került. A legutóbbi, Dortmund elleni párharc rávilágított arra, hogy a Bernabeuban mindenki ellen favorit a Real, de Németországban akár 2-3 gólos előny birtokában is képesek megzavarodni. A Bayern szép emlékeket őriz a tavalyi elődöntőről, akkor a katalánokat ütötték ki 7-0-s összesítéssel, de ekkora különbségre ezúttal nem számíthatunk.

Mindkét edző nyert már játékosként (igaz BEK-nek hívták) és edzőként is, szóval ha az összesen hét győzelemnyi tapasztalat összeér, abból csak is jó meccs lehet. Ez különösképp igaz amiatt, mert mindkét csapat stílusa magában hordozza a támadófoci legfőbb jellegeit, ráadásul Guardiola-nál talán csak Mourinho ismeri jobban a jelenlegi Madridot. Aktuális formát tekintve talán kicsit idejekorán eresztettek le a bajorok, illetve a Madrid nagyot meríthet a Barca elleni győzelemből. Hazai pályán mindenképp a királyi gárda az esélyesebb, ennek ellenére a továbbjutóra való fogadás jelenleg a német csapat esélyesebb.

Mérkőzés fogadás: Hazai csapat nyeri legalább az egyik félidőt 1.62

Gól fogadás: Gólok száma a hazai csapatnál – Felett 1.5 – Igen 1.95

Speciális fogadás: Szöglet 10.5 Felett - Igen 2.10

Továbbjutókra fogadás: Bayern 1.60 – Madrid 2.35

BAJNOKOK LIGÁJA 2013/14 - 90 PERCES VISSZATÉRÍTÉS - Az Unibet visszatéríti a Pontos eredmény, Félidő/Végeredmény és Első gólszerző/Utolsó gólszerző fogadásokat 100€ értékig, ha a gól esik a hosszabbításban!