A továbbjutás küszöbén a Videoton


Videoton1.38  döntetlen4.40  The New Saints8.50
Gyötrelmes meccsen szenvedte ki az 1-0-s győzelmet az odavágón a Videoton, de legalább előnyből várhatják a fehérvári fiúk a visszavágót.

Múlt héten láthattuk, hogy mennyire kellemetlen ellenfél a TNS és ez nyilván azóta sem változott semmit. Noha a Videoton most hazai pályán játszik majd, most is inkább egy küzdelmes meccsre van kilátás, mintsem egy gólzáporos összecsapásra. Ráadásul a fehérváriak továbbra is krónikus csatárhiánnyal küzdenek, ez a tény sem kecsegtet egy sok gólos mérkőzés ígéretével.

Bár azzal is számolni kell, hogy walesieknek muszáj támadniuk, ha akarnak még valamit, ilyenformán kinyílhatnak hátul és ezzel a lehetőséggel élhetnek a Vidi játékosai. Mindemellett pedig jó lenne, ha nem kapitulálna a fehérvári védelem, hiszen akkor a TNS egyből vérszemet kaphat.

Egyébként a Videoton 1-0-ra elveszítette hétvégi bajnokiját a Honvéd otthonában, de a hírek szerint annyira nem viselte meg a fiúkat a vereség, hogy az rányomja bélyegét a szerda esti összecsapásra. Viszont annál érdekesebb dolgot mondott a kedd délutáni sajtótájékoztatón Bernard Casoni vezetőedző: úgy látja, hogy csapata jelenleg félidőnként maximum 20-25 percig tud megfelelően összpontosítani, és ez nem elég.

Ezzel nehéz is vitatkozni, viszont a The New Saints ellen ennyi még pont elég lehet – nem egy világverő alakulat a walesi. Azonban ha a Videoton továbbjut, akkor a következő körben már magasabb fokozatba kell kapcsolnia a magyar bajnoknak.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.00