Tíz hasznos statisztika a Sevilla-Leicester BL meccshez


10. A Sevilla veretlen maradt mind a négy olyan európai kupameccsén, ahol angol csapat volt az ellenfele. Most is ők az esélyesek 1.38

9. Amikor a Sevilla angol együtessel került szembe, akkor rendre megnyerte az adott európai kupát (UEFA Kupa, illetve Európa Liga). Durva lenne, ha a BL-t is megnyerné a Sevilla 26.00.

8. A Leicester soha nem győzött még le spanyol csapatot és most sem számít favoritnak 9.75

7. Eddig összesen kilenc angol csapat lépett pályára a Bajnokok Ligájában és ezekből négy jutott a negyeddöntőbe újoncként (Chelsea, Leeds, Liverpool, Tottenham). Jó magas odds van az X2-re 3.30

6. A Leicester idegenben egyszer nyert, egyszer ikszelt és egyszer kikapott a csoportmeccsek alatt. A vereség igen súlyos volt: a Porto 5-0-ra verte őket december elején. Egy ilyen nagy vereség is benne van most a pakliban 25.00.

5. A legutóbbi 10 egyenes kieséses európai kupameccséből 9-et megnyert a Sevilla. Bőven van arra sansz, hogy mindkét félidőt a hazai csapat nyeri szerdán 1.96.

4. Ben Yedder két gólnál jár a BL-ben és ő lehet az első olyan Sevilla játékos, aki három vagy annál több gólt szerez egy Bajnokok Ligája szezon során. Könnyen előfordulhat, hogy eredményes lesz szerda este 2.08.

3. A Sevilla öt csoportmeccset hozott le kapott gól nélkül. Most is benne van a pakliban, hogy gólképtelen marad a vendégcsapat 1.80

2. Riyad Mahrez négy gólt vállalt a Leicester hét találatából a csoportmeccsek alatt. Szépen hoz a konyhára, ha eredményes lesz Sevillában 6.50.

1. Robert Huth sárga lapjára nagy esély van szerda este. Ám ha besárgul, akkor ki kell hagynia a visszavágót 2.90.