Tíz hasznos statisztika a Schalke-R. Madrid meccshez


10. A Real Madrid és a Schalke csak kétszer játszott egymással európai kupasorozatban — a BL előző szezonjában, az egyenes kieséses szakaszban kerültek össze. Akkor a Madrid jutott tovább 9-2-es összesítéssel és most is ők az esélyesek 1.44.

9. Tavaly 6-1-re kapott ki hazai pályán a Schalke, most elég jól járunk, ha megint hengerel a Madrid és 3,5 gól felett termel 4.50.

8. Klaas-Jan Huntelaar óriási gólt lőtt azon a 6-1-es estén, és a holland játékosnak ebben a szezonban sem megy rosszul: 13 gólt szerzett eddig (a válogatott meccseket is beleszámolva). Újabb gólja majd' négyszeres pénzt ér 3.75

7. A Madrid 2-0-ra nyert legutóbbi bajnokiján a Deportivo ellen, előtte viszont 4-0-ra kikapott az Atletico Madridtól — a királyiak legutóbbi nyolc meccsükből hatot megnyertek. Több, mint kétszeresen térül meg, ha a vendégek nyerik mindkét félidőt 2.08.

6. Karim Benzema a Deportivo ellen megszerezte 18. gólját a szezonban, öt meccsen négyet lőtt a francia. Igen szép pénzt hoz, ha ma este ő lövi az elsőt 5.60.

5. Legutóbbi tíz meccséből a Schalke csupán kettőt veszített el, otthon pedig még nem kapott gólt ebben az évben. Persze ettől még nem túl sanszos, hogy kapott gól nélkül verik meg a Realt 13.00.

4. Cristiano Ronaldo öt gólt rúgott eddig a BL idei szezonjában, összesen harmincháromnál jár, ha az összes idei találatát nézzük. Legutóbbi három meccsén ugyan nem volt eredményes a portugál játékos, de ettől még lőheti ő az elsőt ma este 3.65.

3. Érdekesség, hogy a Schalke kilenc Bajnokok Ligája góljából nyolc a tizenhatoson belülről született. Eric Maxim Choupo-Moting a nagymestere az ilyen góloknak, vajon ma eredményes lesz? 4.70

2. Gareth Bale csupán két gólt lőtt eddig a BL-ben (összesen 21-nél jár) és legutóbbi négy meccsén nem volt eredményes. Ez persze nem jelenti azt, hogy most sem lő majd gólt 2.28.

1. A Schalke legutóbbi négy hazai meccsén rendre csak egy-egy gólt tudott lőni 90 perc alatt. Egész jól járhatunk, ha eredménytelen lesz ma este a német csapat 2.38