Tíz hasznos statisztika a Real-Roma BL meccshez


10. A római meccset 2-0-ra nyerte a Real Madrid. Egy ugyanilyen arányú hazai győzelemre most elég szép odds van 9.50.

9. A madridiak a legutóbbi öt szezon során rendre legalább az elődöntőig jutottak. Durva lenne, ha most nem mennének tovább 1.01.

8. A Real Madrid legutóbbi 12 hazai, egyenes kieséses BL meccséből kilencet megnyert két iksz és egy vereség mellett. Most is ők számítanak favoritnak 1.40.

7. A Barcelona mellett egyedül a Real Madrid veretlen még a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában. Nincs túl magas az odds az 1X-re 1.11.

6. Egyébként annak idején az AS Roma már kétszer tudott nyerni BL meccset a Bernabeu gyepén; rajtuk kívül csak a Bayern München volt képes erre. Ennek ellenére egy vendéggyőzelem a csoda kategóriába tartozna most 8.00.

FBL-EUR-C1-ROMA-REAL MADRID : News Photo

5. Az olasz csapat a 2007/2008-as szezonban kiejtette a Realt, most erre igen kevés esélyük van 20.00.

4. Akkor a vendégek 2-1-re nyertek Madridban és a hazai meccs is ilyen arányú római győzelemmel ért véget. Most elég jól járnánk, ha nyerni tudnának 2-1-re a vendégek 22.00.

3. A Real Madrid legutóbbi hat, olasz csapat elleni hazai meccséből csak kettőt nyert meg egy iksz és három vereség mellett. Most viszont még az X2-re is brutális odds van 3.20.

2. Francesco Totti már 17 gólt szerzett BL meccsen az AS Roma színiben, viszont ezekből csak egy találat született egyenes kieséses szakaszban. Szép szorzó van arra, hogy eredményes lesz a Farkasok legendája 4.40.

1. Cristiano Ronaldo több gólt lőtt már a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, mint bárki más (Messi harmincötnél jár). Nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a portugál támadó szerzi majd az első találatot 3.50.