Tíz hasznos statisztika a Real Madrid-Juventus meccshez


10. A Real Madrid és a Juventus eddig 17 alkalommal lépett pályára egymás ellen. Mindössze egyszer játszottak döntetlent, nyolc Juve és ugyanennyi Real győzelem mellett. Elég jó áron mérik most az ikszet 4.10.

9. A Juve 2-1-re nyert a múlt héten és eddig hét Bernabeuban játszott meccsből csupán kettőt nyert meg. Több, mint kétszeres szorzó van az olasz továbbjutásra 2.10.

8. A Real meccsenként többnyire két gólt lő a Juventusnak, a múlt heti mérkőzés pont kivétel volt. Egy 2-0-s hazai győzelem sima továbbjutást jelentene a Realnak 8.00.

7. A legutóbbi madridi meccs a két csapat között 2-1-es Real Madrid sikerrel ért véget — annak ellenére, hogy a Real kevesebbet lőtt akkor kapura (4-5). Most is a hazai csapat számít favoritnak 1.65.

6. A Juve legutóbbi 15 meccséből csak kettőt veszített el — 10 alkalommal még csak gólt sem kapott. Szép teljesítmény volna, ha szerda este sem kapnának gólt 5.40.

5. Paul Pogba hétvégén visszatért sérüléséből és egyből gólt is lőtt  — ez volt a tízedik találata a szezonban. A francia válogatott játékos meccsenként átlagosan 1,4-szer lő kapura, újabb góljával mi sem járnánk rosszul 5.40.

4. A Real viszont két tétmeccs óta nyeretlen és mindkét mérkőzés alkalmával két-két gólt kapott. Nagyot szólna, ha Pogbáék mindkét félidőben gólt szereznének 6.10.

3. Isco hétvégén eredményes volt, egy február óta tartó gólcsendet tört meg ezzel — nem mellesleg találata egy pontot ért a Valencia ellen. A középpályás hat gólnál jár a szezonban, vajon újra betalál? 5.30

2. Gareth Bale mindössze három gólt szerzett legutóbbi 19 meccsén. Ezzel szemben C. Ronaldo tizennyolcat rámolt ugyanennyi mérkőzés alatt. Könnyen lehet, hogy az aranylabdás portugál kezdi majd a gólgyártást 3.75.

1. Carlos Tevez a BL harmadik legjobb gólvágója (hét találatnál jár). Eddigi legjobbja négy gól volt, még a Manchester United színeiben, a 2007/2008-as szezonban. Kisebb csoda lenne, ha duplázna szerdán az argentin csatár 21.00.