Tíz hasznos statisztika a Real Madrid-Atlético Madrid meccshez


10. Ebben a szezonban már hétszer játszott egymással a Real és az Atlético Madrid: négyszer győztek az Matracosok és három alkalommal játszottak döntetlent. Az Atlético továbbjutása így is kettes szorzó fölött van 2.25.

9. A Real utoljára a tavalyi BL döntőben tudta megverni városi riválisát. A hazaiak továbbjutása több, mint másfélszeres pénzt hoz 1.65.

8. Múlt héten 0-0-s döntetlent játszott a két csapat, azon a meccsen a Real Madrid nyolcszor lőtt kapura, míg városi riválisa csak kétszer. Majd' kétszeres szorzó van a Real győzelmére 1.95.

7. A múlt heti mérkőzés előtt az Atlético összesen 15 gólt rúgott legutóbbi nyolc, Real elleni meccsén. Jól járunk, ha Simeone fiai 1,5 gól fölött termelnek szerda este 3.80.

6. A Real összesen 15 gólt szerzett legutóbbi három hazai meccsén. Ettől még nem túl valószínű, hogy négyet lőnének ma 11.00.

FBL-EUR-C1-ATLETICO-REALMADRID : News Photo

5. Eközben az Atlético legutóbbi tíz meccsén öt iksz született. Ma is összejöhet a döntetlen 3.40.

4. Cristiano Ronaldo nyolc gólnál jár a Bajnokok Ligája aktuális szezonjában és nem mellesleg legutóbbi öt meccsén ugyanennyit lőtt a portugál. Összejöhet ma neki egy mesterhármas? 23.00 

3. Koke, az Atlético középpályása osztotta ki eddig a legtöbb gólpasszt a BL mezőnyében (szám szerint négyet). Itt lenne az ideje, hogy ő maga lőjön gólt 9.50.

2. Érdekesség, hogy a Real Madrid aktuális ellenfelei többet lőnek kapura a Bernabeuban (12,3), mint saját otthonukban (11,2). Egész jó a szorzó arra, hogy az Atlético lövi ma este az első gólt 2.33.

1. A Real Madrid idei BL szezonban lőtt 20 góljából 14 az első félidőben született. Behúzzák most mindkét félidőt? 3.00