Tíz hasznos statisztika a PSG–Chelsea meccshez


1. A PSG eddig hatszor játszott a Chelsea-vel tétmeccset, de csak egyet tudott megnyerni. A párizsiak győzelme viszont most 1.66-ért megy.

2. A Chelsea tétmeccse veretlen, vagyis Guus Hiddinkkel még nem kaptak ki. Ha tovább nyúlna a sorozat, az 2.23-szoros pénzt érne Dupla Eséllyel.

3. A PSG utoljára november elején, 23 meccsel ezelőtt kapott ki, akkor a Real Madrid otthonában szenvedtek vereséget. Laurent Blanc csapatának zakóját 5.75-ös oddsszal adják.

4. A PSG otthon utoljára pont a Chelsea-től kapott ki hazai pályán, tizenegyesekkel egy nyári tornán. Tétmeccsen legutóbb a Barca tudott nyerni a Parc des Princes-ben tavaly áprilisban. A hazai veretlenségi sorozat tovább nyújtása 1.14-et fizet Dupla Eséllyel.

5. Legutóbb tavaly tavasszal, szintén a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében futottak össze. Akkor két döntetlen után a PSG ment tovább idegenben lőtt gólokkal. Az újabb iksz 3.65-szörös pénzt hozna a konyhára.

6. Zlatan Ibrahimovic a legutóbbi kilenc meccsen kilenc gólt szerzett. 3.70 a szorzó arra, hogy ő lövi az első gólt a Chelsea ellen.

7. A Chelsea legjobbja a hétvégi, Newcastle elleni 5–1 alkalmával a duplázó Pedro volt. Ha megint betalálna, az 7.50-szeres pénzt érne.

8. A PSG eddig egyetlen gólt kapott a BL idei kiírásában, a Real Madrid ellen. Hat meccséből négyet kapott gól nélkül nyert, az újabb simázás pedig 2.50-es áron megy.

9. A Chelsea utoljára hat meccsel ezelőtt, az Everton elleni 3–3 alkalmával kapott egynél több gólt. Ha ez megint előfordulna, az 1.94-szeres nyereményt jelentene.

10. A Chelsea eddig mindössze két gólt kapott a BL idei szezonjában. He megint kihúznák kapott gól nélkül, az 4.35-ször hozná vissza a tétet.