Tíz hasznos statisztika a PSG-Barcelona meccshez


10. A PSG és a Barcelona eddig hétszer találkozott az európai kupákban. Mindkét csapat kétszer nyert, és három döntetlent játszottak egymással. Az újabb remit 3.65-ös oddszal lehet megjátszani.

9. A két csapat egymás elleni meccsein még nem született idegenbeli siker. A PSG győzelem/döntetlen 2.06-at fizet Dupla eséllyel.

8. A PSG legalább két gólt szerzett a Barca elleni három hazai meccsének mindegyikén. Ha ezúttal mindkét félidőben betalálnak, az 5.75-szörös nyereményt ér.

7. A két csapat a Bajnokok Ligája idei kiírásának csoportkörében is találkozott egymással, akkor a két meccsen összesen 9 gól született. Ha most 4,5 fölé jutnának az első mérkőzésen, az 6.50-szer hozná vissza a tétet.

6. Neymar és Messi is betalált mindkét csoportmeccsen a PSG ellen; a két Barca-csatár együtt 11 BL-gólnál jár a szezonban. Messi gólját 2.18-as, Neymarét 3.00-es oddszal lehet megtenni.

A PSG 3-2-es őszi győzelme a Barcelona ellen:

5. A PSG legutóbbi négy meccsét megnyerte, és ezeken 3,25 gólt átlagolt. Barca elleni győzelmüket 4.75-tel adják.

4. Zlatan Ibrahimovic legutóbbi öt meccsén kilenc gólt szerzett a PSG-ben, viszont ezúttal a Chelsea ellen kapott piros lapja miatt nem játszhat. Ha a párizsiak nem találnak be a svéd támadó hiányában, az 2.40-szeres nyereményt ér.

3. A Barcelona tízmeccse veretlen, bár szombaton ikszeltek Sevillában, ami egy kilencmeccses győzelmi sorozat végét jelentette. Párizsi győzelmük 1.80-szoros pénzt fizet.

2. A PSG játékosai közül Edinson Cavani szerezte a legtöbb gólt az idei BL-ben: hat dugója a csapat góljainak 46%-a. Cavani vezető gólja 8.00-szor hozza vissza a tétet.

1. Luis Suárez idén 4,4 lövést átlagol meccsenként a BL-ben, míg a bajnokságban csak 2,8-at. A korábbi liverpooli csatár négy gólt lőtt a Bajnokok Ligájában - ha most ő szerzi az utolsót, az 6.10-szeres nyereményt fizet.