Tíz hasznos statisztika a Maribor-Chelsea meccshez


10. A Chelsea 6-0-ra verte a Maribort két hete a Stamford Bridgen, 10 kapura tartó lövésből szereztek ennyi gólt. 41.00-szeres szorzója van egy ugyanilyen eredménynek.

9. Jose Mourinho fiai még veretlenek a szezonban és legutóbbi kilenc tétmeccsükből nyolcat megnyertek. Nem csoda hát, hogy győzelmükre nincs magas odds 1.28.

8. Az elmúlt tizenegy találkozóján rendre a Chelsea szerezte meg először a vezetést. 1.23-at ér, ha ez most is így lesz.

7. A kékek legutóbbi tizenöt tétemeccsükből tizenegy alkalommal legalább két gólt, vagy többet lőttek. Több, mint négyszeres szorzón pörög, ha ma este góljaik száma 3,5 fölé kúszik 4.10.

6. A Maribor nagyon kevés gólt lő mostanában: előző négy mecsükön csak kétszer voltak eredményesek és utoljára szeptember 13-án nyertek hazai pályán. Majd' kétszeresen térül meg, ha gólt lőnek a Chelsea ellen 1.93 .

5. A szlovén csapat három mérkőzést veszített el zsinórban, előtte viszont nyolc meccsen veretlen tudott maradni. 11.00-et kóstál a hazai győzelem.

4. Eden Hazard két gólt lőtt a Maribornak a Stamford Bridgen. A középpályás hétvégén is eredményes volt, 5.60-as szorzó van arra, hogy ő lövi az első gólt.

3. Három kör után elmondható, hogy a Chelsea átlagosan nyolc kapura tartó lövést produkál. Ezzel a mutatóval a BL legjobb négy csapata között van, mi is jól járunk, ha ma este mindkét félidőben eredményesek lesznek 2.75.

2. A Maribor játékosai átlagosan 4,3 lövést eresztenek el a kapu irányába, ez több, mint az Arsenalé (3,7) és a Manchester Cityé (2,7). Majd' négyszeres szorzója van az X2-nek 3.65.

1. Didier Drogba négy meccsen háromszor volt eredményes, esetleges duplája 6.00-szoros pénzt hoz.