Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Real Madrid BL elődöntőhöz


10. A spanyol klubok 48-ból összesen 45 alkalommal jutottak tovább külföldi ellenféllel szemben, ha egy európai kupa az egyenes kieséses szakaszba érkezett. Az oddsok alapján most is a Real Madrid számít favoritnak 2.45.

9. A Manchester City lehet a nyolcadik olyan angol csapat, amely európai kupa döntőjébe jut. Ehhez első lépésben nyerni kéne otthon 3.00.

8. Amióta Cristiano Ronaldo Madridban játszik, a Királyi Gárda nem kapott ki angol csapattól (hat győzelem, két vereség). Egész jó kis odds van az X2-re 1.45.

7. Ugyanakkor Ronaldo hét alkalommal lépett pályára BL elődöntőben és ötször búcsúzni kényszerült csapatával együtt. Az 1X sem rossz opció 1.63.

6. A felek utoljára a 2012/13-as BL csoportkörben találkoztak, akkor 1-1-es döntetlent játszottak Manchesterben. Egy ilyen arányú végeredmény most sem elképzelhetetlen 7.00.

5. Akkor Sergio Agüero lőtte a házigazdák gólját - összesen már négyet lőtt a Real Madridnak. Jól járunk, ha az argentin csatár szerzi az első találatot 5.30.

4. A Real Madrid otthonában pedig 3-2-es hazai győzelem született négy évvel ezelőtt. Egy ilyen arányú vendégsiker esetén nagyot kaszálnánk 22.00.

3. Aleksander Kolarov eredményes volt a madridi meccsen, vajon most is az lesz? 10.00 

2. Cristiano Ronaldo mindössze négy találatra van 100. BL góljától, eddig még senki nem lőtt összesen ennyit az európai kupákban. Könnyen előfordulhat, hogy a portugál sztár lövi majd az elsőt 4.50.

1. Csak Lionel Messi lőtt annyi mesterhármast a Bajnokok Ligájában, mint Ronaldo (5). Nem nehéz elképzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint CR7 legalább két gólt szerez kedd este 6.00.