Tíz hasznos statisztika a Maccabi Tel Aviv-Chelsea BL meccshez


10. A BL mezőnyében egyedül a Maccabi Tel Aviv nem szerzett még pontot. Értelemszerűen a Chelsea számít favoritnak 1.37.

9. Az izraeli csapat tíz legutóbbi BL meccséből nyolcat elveszített egy iksz és egy győzelem mellett. Már csak ezért is roppant alacsony szorzó van az X2-re 1.07.

8. A Chelsea ebben a szezonban még nem nyert Bajnokok Ligája meccset idegenben, de nem túl valószínű, hogy ma este a hazai csapat győz 10.75.

7. A londoni kékek legutóbbi öt, vendégként lejátszott európai kupameccsükből csak egyet nyertek meg. Combos odds van az 1X-re 3.40.

6. Az az egy idegenbeli siker még 2014 novemberében történt, akkor a Schalke otthonában nyert a Cheslea 5-0-ra. Egy ilyen végeredmény most elég durva lenne 36.00.

5. Utoljára 2005-ben akadt példa arra, hogy a Chelsea zsinórban két idegenbeli BL meccsen is gólképtelen maradjon. Előzőleg a Dinamo Kijev otthonában nem sikerült gólt szerezniük, vajon a Maccabi is megússza? 6.25

4. A londoni meccsen simán nyert 4-0-ra a Chelsea, most egy ilyen eredménnyel elég jól járnánk 17.00

3. Eran Zahavi egyike azon két Maccabi játékosnak, aki már lőtt gólt a Bajnokok Ligájában. Ez persze nem jelent garanciát arra, hogy ma este is betalál 5.25.

2. Tal Ben-Haim 2007-ben még a Chelsea játékosa volt és két BL meccsen lépett pályára a londoniak mezében. Durva lenne, ha a hátvéd gólt szerezne volt csapata ellen 32.00.

1. Diego Costa a Chelsea egyik idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésén sem rúgott még gólt. Ettől még előfordulhat, hogy ő szerzi az első találatot kedd este 3.90.