Tíz hasznos statisztika a Ludogorets-Liverpool meccsre


10. Szeptemberben a Liverpool 2-1-re nyert a bolgár csapat ellen az Anfielden. Most kétszeres szorzó van a Liverpool győzelmére 2.00.

9. Azon a napon Steven Gerrard tizenegyesből szerzett gólt, ez volt középpályás harmadik találata 16 meccs alatt. Újabb gólja több, mint négyszeres pénzt ér 4.40.

8. Azon az estén a Liverpool játékosai 15 lövést eresztettek a kapu felé, ebből hét ment ténylegesen kapura. Kevesebb, mint kétszeres szorzója van annak, hogy mindkét csapat gólt szerez ma este 1.78.

7. A Ludogorets legutóbbi nyolc meccséből csak egyet veszített el, mondjuk az durva volt — 4-0-s vereség Bázelban. Jól fizet a hazai győzelem 3.75.

6. A vörösök nincsenek jó formában, sőt 2009 októbere óta nem volt ilyen rossz sorozatuk. Brendan Rodgers fiai négy mérkőzést veszítettek el zsinórban, 1.84-en az 1X.

5. A Liverpool legutóbbi két meccsén korán megszerezte a vezetést, de a második félidőben rendre hátrányba került. Brutális szorzója van a Vendég/Hazai (HT/FT) opciónak 37.00.

4. A 'Pool átlagosan 13,5 lövést jegyezhet a BL-ben, ez egy egységgel rosszabb, mint PL átlaguk (14,5). Négyszeres pénzt ér, ha legalább három gólt lőnek a vendégek 4.00.

3. Eddig 54 lövéssel próbálkoztak a liverpooli játékosok a BL-ben és ebből 15 talált kaput. 4.50-et ér, ha nem lőnek gólt Szófiában.

2. Dani Abalo a Ludogorets ügyeletes gólvágója eddig hat találatig jutott Európában - többek közt ő lőtt gólt Liverpoolban is. Újabb góljával mi sem járunk rosszul 5.60.

1. A Liverpool csupán négy gólt lőtt a legutóbbi hét meccsen, 2.20-as odds van arra, ha ők kapják az elsőt.