Tíz hasznos statisztika a Leicester City-Kobenhavn BL meccshez


10. A Leicester City története során először nyerheti meg zsinórban a harmadik európai kupameccsét. A hazai csapat számít favoritnak 1.94.


9. A Kobenhavn eleddig nyolcszor találkozott angol csapattal és csak egyszer tudott nyerni. Most sem a dán együttes a mérkőzés esélyese 4.50.

8. Az egyetlen koppenhágai győzelem még 2006 novemberében történt, akkor otthon nyertek 1-0-ra a Manchester United ellen. Egy ilyen arányú vendégsiker most meglepetésnek számítana 11.50.

7. Angliában még soha nem nyert a Kobenhavn (két döntetlen és két győzelem). Az 1X-re nincs is túl magas odds emiatt 1.23.

6. A Leicester története során először találkozik dán ellenféllel. Jó áron van a döntetlen 3.50

5. A vendégcsapat egyelőre veretlen a csoportban (egy győzelem és egy döntetlen). Szép odds van az X2-re 1.94

4. A Kobenhavn utoljára 2010 szeptemberében tudott nyerni idegenbeli Bajnokok Ligája meccsen. Akkor a Panathinaikos vendégeként 2-0-ra győztek 21.00.

3. Utoljára a 2010/11-es szezonban fordult elő, hogy angol csapat ne kapott volna gólt az első két BL csoportmeccsen. Akkor a Manchester United védelme zárt precízen, most pedig a Rókáké.  Elképzelhető, hogy most a hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt 3.05

2. A Leicester januárban pont a Kobenhavntól igazolt egy középpályást Daniel Amartey személyében, aki 44 meccsen három gólt rúgott a dán együttes színeiben. A Leicesterben még adós a góllal és elég ironikus volna, ha pont volt csapata ellen találna be 9.50.

1. Annak ellenére, hogy a Leicester eddig egyik BL csoportmeccsén sem kapott gólt, a legutóbbi öt tétmeccsüket megnézve azt láthatjuk, hogy összesen 11 alkalommal kapitulált a védelmük. Például a Chelsea szombaton hármat gurított nekik, bár ez még korántsem jelenti azt, hogy akkor majd a dánok is 2,5 gól felett rúgnak majd kedden 10.50.