Tíz hasznos statisztika a Juventus-Barcelona BL-döntőhöz


10. A Juventus három meccse veretlen a Barcelona ellen, összesen pedig 5 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség a mérlege a katalánok ellen. A Juve győzelme 3.35-szörös pénzt fizet.

9.A négyszeres BL-győztes Barca a legutóbbi kilenc kiírásból hármat megnyert, mindhárom alkalommal angol ellenfelet legyőzve. Az első győzelmüket 1992-ben az olasz Sampdoria ellen aratták 1-0-ra a hosszabbításban. Újabb győzelmüket 1.33-as oddsszal adják.

8. Lionel Messi, Luis Suarez és Neymar lőtt 25-öt a Barcelona 28 góljából ebben a szezonban. Suarez első gólját 5.10-es szorzóval lehet megtenni.

7. A Barcelona még nem játszott döntetlent ebben a kiírásban, 12 meccséből 10-et megnyert. Ha 90 perc után döntetlenre áll a meccs szombaton, az 4.15-ször hozza vissza a feltett összeget.

6. Lionel Messi ismét a BEK/BL történetének legjobb gólszerzőjévé válik, ha betalál a döntőben. Az argentin válogatott 77 gólnál jár, ahogyan a Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo. Messi vezető gólját 4.00-es oddsszal lehet megtenni.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-BARCELONA-BALL : News Photo

5. A Juve kilenc meccses veretlenségi sorozattal érkezik a döntőbe, és triplázásra készül a Serie A és a Coppa Italia behúzása után. A Juventus mindössze a nyolcadik csapat lenne, amely véghezvitte a triplázást - ezúttal 6.10-szeres pénzt fizetne, ha 90 perc alatt kiharcolná a győzelmet.

4. A Barca 2009 után triplázna ismét. Legutóbbi hat meccséből négyet nyert, egyszer játszott döntetlent, és egyszer kapott ki, és legutóbbi négy meccsén csak három gólt kapott. A Barca vereség/döntetlen 2.48-szoros nyereményt ér Dupla Eséllyel.

3. Carlos Tevez 29 szezonbeli góljából hetet a BL-ben szerzett, ahol meccsenként 2,8 lövést átlagol. Ha az argentin gólt lő, mielőtt lapot kap vagy lecserélik, az 2.75-ször hozza vissza a feltett összeget.

2. A tavalyi döntőben 12 sárga lapot, és egy pirosat (Diego Simeone, Atletico-menedzsernek), ami a legtöbb a Bajnokok Ligája-érában. Az újabb piros 3.50-szeres pénzt fizetne,

1. Xavi utolsó, rekordnak számító 151. BL-meccsére készül a Barcelonában. Eddig 11 gólt lőtt, a legutóbbi európai upagólját 2013 novemberében szerezte. Az újabb találata 8.00-szoros nyereményt érne.