Tíz hasznos statisztika a CSKA Moszkva - Tottenham Hotspur Bajnokok Ligája meccshez


10. A Tottenham a felek legutóbbi öt találkozójából hármat megnyert, egy döntetlen és egy vereség mellett. Most is ők számítanak az összecsapás esélyeseinek: 2.42.

9. Ugyanakkor az angol gárda a nemzetközi porondon számított mérkőzéseket vizsgálva zsinórban három vereségnél tart. Így egyáltalán nem elképzelhetetlen a CSKA győzelme sem: 3.15.

 

8. A londoniak csak egyszer tudtak diadalmaskodni öt legutóbbi idegenbeli meccsükön két-két döntetlen illetve vereség mellett. Dupla esélye a sarkantyúsoknak győzelemre illetve döntetlenre: 1.39.

7. Az említett egy siker még a San Siroban született 1-0 arányban az AC Milan vendégeként a 2010/11-es szezonban. Annak a sansza, hogy a Spurs megint hasonló arányban nyerjen: 8.50.

6. Ez lesz a CSKA első meccse az új stadionjában, miután az előző 31 Bajnokok Ligája meccset rekordot jelentő, hét különböző helyszínen játszotta le. Győzelmi esély az új pályán: 3.15.

5. Az orosz csapat csak egy meccset tudott megnyerni nyolc legutóbbi „hazai” fellépése során. Dupla esélyük a győzelemre illetve döntetlenre 1.61.

4. A piros-kékek 2011 októbere óta az összes hazai meccsükön kaptak gólt az elitsorozatban. Így kicsi a valószínűsége, hogy most is megússzák kapott gól nélkül: 3.50

3. Csak a mostanra az FC Baselhez távozott Seydou Doumbia szerzett több gólt a CSKA színeiben a Bajnokok Ligájában Alan Dzagoevnél, aki eddig öt találatot számlál.  Dzagoev ezen a mérkőzésen akár tovább is növelheti góljai számát: 4.70.

2. Rafael Van der Vaart eddig az egyetlen holland játékos, aki a Spurs színeiben gólt szerzett a BL-ben. Kedd este honfitársa Vincent Janssen csatlakozhat hozzá. Janssen esélye az első gólra: 6.25.

1. A dél-koreai Heung-Min Son három találatot számlált a Bajnokik Ligájában mielőtt csatlakozott volna a „sarkantyúsokhoz”. A hazai pontvadászatban pedig már kétszer is duplázott a Stoke City, illetve Middlesbrough ellen. Hogy ezúttal is kettő vagy annál több gólt szerezzen annak valószínűsége 17.00.