Tíz hasznos statisztika a CSKA Moszkva-Manchester United BL meccshez


10. A CSKA Moszkva és a Manchester United mát játszott egymással a 2009/2010-es szezonban. Akkor a MU nyert, majd ikszelt a moszkvai csapattal. Egy döntetlen vagy egy vendégsiker most is benne van a meccsben 1.47.

9. A United hat évvel ezelőtt 1-0-ra nyert Moszkvában. Antonio Valencia már akkor is a csapat játékosa volt és nem mellesleg ő szerezte a győztes gólt. Durva lenne, ha ma is betalálna 10.00.

8. Ez az 1-0-s siker a United eddigi egyetlen győzelme orosz csapat ellen európai kupában. Mérlegük 1-5-1 az orosz klubokkal szemben, egy hatodik döntetlent sem lehet teljesen kizárni 3.45.

7. A CSKA veretlen Manchesterben (3-3 az Old Traffordon 2009-ben, majd 1-2 a Manchester City vendégeként az előző szezonban). Kár, hogy ez a meccs most Moszkvában lesz 2.90.

6. A hazaiak legutóbbi 18 Bajnokok Ligája meccsükön rendre gólt kaptak. Lehet, hogy a United lövi majd az első gólt 1.81.

5. Zoran Tosic még a MU játékosa volt 2009-ben, bár nem igazán váltotta meg a világot Manchesterben. Most a CSKA-t erősíti és már három gólt szerzett ebben a szezonban. Szép odds van arra, hogy ő kezdi majd a gólgyártást 10.00.

4. Ez a szerdai összecsapás lesz a United századik idegenbeli BL meccse. Győzelemmel ünnepelnek majd? 2.57

3. Ugyanakkor a manchesteri csapat csupán két gólra van attól, hogy idegenbeli BL meccsen kapott góljai száma elérje a százat. Ez simán összejöhet, ha a hazai csapat gólt szerez mindkét félidőben 4.00.

2. Ruud van Nistelrooy 38 gólt szerzett európai kupameccseken és Wayne Rooney-t csak két gól választja el attól, hogy beérje a legendás csatárt ebben a tekintetben. Bár az is igaz, hogy Rooney még nem volt eredményes az idei BL szezonban. Könnyen lehet, hogy ma este sem lesz az 1.33.

1. A United legutóbbi nyolc tétmeccsén ötször legalább három gólt ért el. Sokat hozna a konyhára, ha 3-0-ra nyernének Moszkvában 28.00.